Le szeretnék szokni a dohányzásról minél hamarabb csak valahogy soha nem jön össze mit tegyek?
Ide s tova 2 éve vagyok viszonylag erős dohányos 1 csomag cigaretta kb 4~5 jó esetben 1,5 hetet tart ki és mindig el gondolodtat, miként tegyem le a cigarettázást akár szálról szálra
Tanácstalan vagyok
Mit tehetek ez ellen?
#1. Ha csak ennyi lenne a leszokás......
Ha csak próbálkozol, kedves Kérdező, akkor sose fog menni. Nagyon átverős ez a leszokás, mert ha nincs meg a 100% komoly, hajtatatlan elhatározás, ami már nem próbálkozás, hanem tudod, hogy most leteszed, akkor elég egy hajszálnyi ok is arra, hogy ismét rágyújts. Olyan könnyű ilyenkor azt mondani, hogy te próbálkoztál, dehát a körülmények, a tünetek, bármi, rajtad kívülálló ok, stb. de te természtesen nem tehetsz róla.
Ezért kell az eltántoríthatatlanság, ha ez nincs meg, nem fog menni. De azért azt tudd, hogy bármilyen kis hajszálnyi ok csak ürügykeresés a rágyújtásra. Ha ezt felismered, úgy könnyebb.
És jobb, ha egyből leteszed, szálról szálra nehezebb, mert akkor állandóan alkudozni fogsz magaddal, hogy de csak napi 5 szál. Na jó, 6. Ááá, legyen 7 stb. és sose lesz vége.
Üdv.
1,5 éve szoktam le, szintén elment 1 doboz/nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!