Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi a véleményetek erről...

Mi a véleményetek erről leszokott dohányosok?

Figyelt kérdés
Tinédzserkorom óta cigiztem, elég keményen, most 21 vagyok. 4 hónapja leszoktam Allen Carr módszerével. Azóta nikotinmentes ecigit szívok, sokszor napokig azt se. Nemrég beleszívtam egy cigibe, nem esett jól, nem is tudnám elviselni a cigizést, viszont nemrég megkívántam egy fullos szivarkát ami régről maradt meg. Merjek néha szivarkázni vagy olvassam el a könyvet mégegyszer?
2018. máj. 28. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olvasd el újra, ne csábulj el. Nagyon szép amit elértél, tarts ki mellette. 1 évig szívtam az ecigit, de elcsábultam pár szálra, azóta visszaszoktam, pedig már ott tartottam, hogy az ecigit is majdnem letettem. Azóta reggel újra köhécselek, stb
2018. máj. 28. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el még egyszer a könyvet.
2018. máj. 29. 06:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Leszokott dohányosnál is előfordul, hogy kívánja a rágyújtást, de ahogy a cigi nem esett már jól neked, úgy hidd el, hogy a szivarka se fog jól eseni, csak úgy gondolod.
2018. máj. 29. 07:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, inkább itt az a kérdés hogy ha ritkán rákívánok, engedjek-e a szivarkának vagy ez nem járható út?
2018. máj. 29. 10:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Semminek se engedj..
2018. máj. 29. 10:48
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Én csak a saját példámat tudom felhozni: az egy éves cigimentes évfordulón a cigis évek elmékére ünnepélyesen vettem egy doboz cigit, és meggyújtottam egy szálat. Nem bántam meg, mert így legalább megkérdezhettem magamtól, hogy hogy a jó életbe tudtam ezt a khakit szívni évekig? Pár slukk után el is dobtam. Ha te is engedsz a csábításnak, és meggyújtod a szivarkát, lehet, neked is ilyen élményben lesz részed.
2018. máj. 29. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem szoktál le, csak nem dohányzol. Ne kezdd újra, mert ez egy csapda, tapasztalatból mondom.
2018. jún. 8. 13:22
 8/8 Gyula__ ***** válasza:

Olvasd el újra a könyvet, és ha lehet, ne gyújts rá addig.

Valahol valamilyen értéket tulajdonítasz még a dohányzásnak, ezt kéne megtalálnod és belátni, hogy nem igaz.

Ha írsz privátban, segítek.

2018. nov. 1. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!