Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Leszokott dohányosok! Mivel...

Leszokott dohányosok! Mivel töltöttétek ki a megnövekedett szabadidőtöket, ami a cigaretta lerakás után lett?

Figyelt kérdés
Napi egy dobozzal szívtam 4 évet egyetemen, az kb naponta 1.5 óra cigizést jelentett, mivel komótosan kávéval, teával és zenehallgatással megspékelve voltak a 'szertartásaim'. Még csak 4 napja tettem le a cigit, és nem tudok mit kezdeni a megnövekedett szabadidővel, valamint hiányzik az hogy kimenjek a teraszra cigizni. Tippek?

2018. jan. 14. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
A plusz pénzt költsd magadra.
2018. jan. 14. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Dolgozol?Mert munka mellett el nem tudom képzelni,hogy annyi szabadidőd van,hogy ezen agyaljál.

Járj el edzeni,az is elvesz az idődből.

Dohányzás nélkül is lehet kávézni,teázni,zenét hallgatni,netezni.

Egyébként gratula!:)

2018. jan. 14. 12:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Most szabin vagyok és nem voltam szabin 2016 júniusa óta. Köszi a támogatást!
2018. jan. 14. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:

2-es, képzeld, én napi 9 óràt dolgozom, mégis szinte minden nap oly sok a szabadidőm hogy unatkozom. Hazaérek este negyed 6-ra, kutyàzom, és ott az egész este előttem, 4-5 óra hossza.

Kérdező, próbàld ki hogy ugyanúgy kimész az erkélyre a csésze kàvéddal, csak cigi nélkül. Gondolkozz, tervezgess, telefonálj valakivel, vagy csak bàmulj ki a fejedből.

2018. jan. 14. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:
29%

#4 Ja,hát ha nem lenne párkapcsolatom, nem sportolnék,nem végeznék házimunkát,meg nem "kellene" főznöm,akkor én is biztos sokat unatkoznék.

Nem mindenki helyett csinálja meg anyuci,meg apuci..

2018. jan. 14. 16:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5-ös mi a jó pics.ból képzeled hogy a szüleimmmel élek?? Képzeld, egyedül lakom. Sajnos 3 hónapja szakítottam a pàrommal, azóta egyedül vagyok. Főzni ritkàn szoktam, mert egy emberre nem látom értelmét főzni. Mosogatáson, söprésen kívül heti egyszer nagytakarítok. A sportolást pedig letudom azzal hogy a kutyàmmal futok napi fél óràt, sétàlok egy órát.
2018. jan. 14. 17:40
 7/7 A kérdező kommentje:
egyedül élek és önállóan vezetem a háztartást
2018. jan. 14. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!