Nemrég leszokott ex-dohányosok, hogy bírjátok, és mennyi ideje nem cigiztek?
Én alapból nem sokat cigiztem.(heti 2doboz)
Jól bírom eddig. 2hónapja tettem le.
Leszokásnál azt javaslom, fokozatosan szokj le. Tehát minden nap egyre kevesebbet szívj el.
Én jól birom. Mint már nagyon sokan és sokszor leirták, csak akarat kell hozzá. Ha ez nincs meg akkor megette a fene.
Nagyon erős dohányos voltam , két dobozzal elszivtam naponta. Le akartam szokni és semmi nehézség nem volt nekem.
Csak hát az olyannak hiába mondja az ember aki csak a külsőségeknek akarja meg mutatni hogy ő is leszokik. Ez nem megy, mint az sem hogy , na most majd Január 1.-én hagyjuk abba. És ketten hárman akarnak össze fogni hogy leszokjanak.
Ha az ember eldönti határozottan, akkor nem kell róla beszélgetni, fogadkozni, meg pótolni valamivel.
De aki csak beszélget róla és a környezetének akarja bebizonyitani hogy ő már pedig mindent megtesz azért hogy leszokjon.
Ezekből nem szokott lenni semmi sem.
Még egyszer leirom, AKARAT kell hozzá.
4. Az hülyeség , ilyet csak az mond akinek nagyon gyenge az akarata.
A hányinger is rám jön , nem hogy még megkivánjam, vagy rágyújtsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!