Valaki leszokott már a dohányzásról hipnózissal?
Kolléganőm próbálta. Aztán távozáskor amíg elért a kocsijáig, már rágyújtott. Jelenleg is dohányos. :)
Ne keresed a könnyebb utat, mert az nincs. Ez olyan, mint a fogyózás. Sokan "fogyiteával" a kanapén ülve, csokit zabálva próbálnak lefogyni. Aztán nem megy. :)
Duráld neki magad, menni fog.
Igaz nem hipnózissal de, 4 nap múlva lesz 5 éve hogy leszoktam tíz év dohányzás után. Mint sokan, szilveszterkor megfogadtam leszokok a cigiről. Persze nem tettem azonnal. Sokat gondoltam rá, hogy le akarok szokni róla, és mivel talán ez a döntés tényleg megszületett, és igazán ezt akartam, azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet szívok. Aztán a végén már egy szálat egy nap alatt sikerült elszívnom, míg aztán egy este rágyújtottam egy szálra, és arra gondoltam, ez az utolsó, és azóta sem gyújtottam rá.
Nagyon sokszor álmodom azt hogy cigizek, rágyújtok, és rettentő bűntudattal ébredek. Féltem hogy ha szórakozni megyek, iszunk, kávézok majd nem bírom ki, de először fél évvel később kívántam meg, de akkor is egy röpke pillanatra.
Mindenki, vagy legalábbis sokan azt mondják fokozatosan nem lehet leszokni, hát én erre rácáfoltam. Nekem egyik napról a másikra nem ment volna.
Esetleg keress egy applikációt, sok ilyen van már. Hátha segít elindulni. Remélem tudtam segíteni, vagy motiválni. Sok sikert! :)
Jókat írsz, előző. :)
Én is álmodom a cigizéssel, de nekem nincs bűntudatom utána. Csak érdekes, hogy még mindig előjön.
Én is töltöttem le app-ot telefonra, magyar nyelvű, egyszerűen annyi a neve, hogy "Dohányzásról leszokás".
Tök jó benne, hogy "célokat" kell elérni benne. Pl. kíírja, hogy 72 óra múlva visszatér a szaglás, és százalékban kiírja, hogy mennyit értél már el a 72 órából. Be lehet állítani, mennyit költöttél egy nap cigire, és számolja a megspórolt pénzt.
És persze számolja a dohányzásmentes időt is. Olyan jó néha kinyitni, és látni, hogy már 316 napja nem gyújtottam rá, és 100.000 Ft-ot spóroltam meg. :)
Én a hipnózist ugyan nem, de a biorezonanciát próbáltam. Alig vártam, hogy végezzünk és elszívhassak egy szál cigit...
Nekem az egyedüli hatásos módszer a Champix volt, mondjuk lehet hogy az ára is közrejátszott, mert nem éppen a legolcsóbb gyógyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!