Van itt valaki, akinek sikerult leszoktatnia a parjat a dohanyzasrol?
Hogyan lehet? Ugy tunik, semmi sem hasznal, mar azt is mondtam, hogy szo sem lehet gyerekrol, amig le nem szokik, de egyelore semmi... :(
29N
Szerintem csak azt lehet aki le akar szokni.
Amíg ő nem akarja addig nem tudsz mit tenni.
Amikor összejöttetek nem zavart, h cigizik?
Nekem nem jön be ez a zsarolás dolog, meg a "majd én megváltoztatom" műsor. Csóró pasi jól kifogott téged.
35N
Majd' 30 eves no letedre tenyleg ennyire buta vagy...?
Ha esetleg mar tervben lenne a baba, es tenyleg csak a cigi miatt nem akarnad, meg talan megertenem, de ures fenyegetozeskent ilyet bedobni, hat, nem is tudom... Ha el akarod hagyni, miert nem mondod meg a szemebe, miert kell ilyen zsarolashoz folyamodni, hogy o mondja ki?
Kar, hogy ezeket a lenyegtelen kis nuanszokat 'elfelejtetted' megemliteni a kerdesben...
Nyilvan fuggo, te is tudod, o is tudja, csak nem vallja be. Te tudod mit akarsz, de 'leszoktatni' te biztosan nem fogod, se zsarolassal, se semmivel, ha o nem akarja. Marpedig nem akarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!