Kannabisz hatásai egy hét után?
Egyik ismerősöm ezeket a tüneteket tapasztalja:fáradékonyság, levertség, rossz közérzet, szédülés. Elmondása szerint előző hét pénteken füveztek a barátaival, de azóta se tért vissza "szellemileg".
Nagyon aggódom érte, de így külső szemlélőként nem tudom mit tudnék kezdeni vele, egyáltalán nem látszik rajta. :(
Ahogy tudom róla nem először csinálja, de eddig nem tapasztalt hasonlót. Ma végigolvastam minden elérhető és értelmesnek tűnő szakirodalmat az interneten, ezek szerint a Kannabisz az agyi receptorokra van hatással. Mennyi idő alatt ürül ki a THC a szervezetből hogy ne legyen hatással ezekre a receptorokra, illetve később ezek ugyan úgy fognak "működni"? Válaszaitokat, tanácsaitokat köszönöm, nagyon aggódom érte...
A következő okok lehetségesek: a) bújkál benne valami vírus, b) hipochonder, c) játssza az eszét, d) valami brutál dizájnerdrogot szívott amit fűként sóztak rá.
Az egyetlen, ami teljesen kizárt, hogy nemhogy 1 nap alatt, de egy hét alatt se ürült ki belőle a THC, vagy hogy tönkretette volna az agyát.
Te kije vagy amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!