Honnan tudom meg, ha valaki herbált szív/szívott? Mik a hatásai, mellékhatásai? Milyen jelei vannak, mire kell odafigyelni, amiről észre lehet venni?
Figyelt kérdés
2017. márc. 22. 20:45
1/8 anonim válasza:
Szűk pupilla, lassú mozgás, vigyorgó, kábult arc, értelmetlen dolgokon való röhögés, véres szem.
3/8 anonim válasza:
Sajnos ez nem ilyen egyszerű. Amiket az első írt inkább a normál fű hatásai. Sajnos a herbál pont ezért mocskos,és ezért szidja mindenki akinek van egy csöpp esze,mert nem tudni mi van benne,így azt se tudhatod hogyan hat rád.. én láttam már biósokat,cigi után összeverekedtek(valami aprosagon összekaptak..) de az is lehet hogy csak kifekszik az illető,de akár az is lehet hogy csak lechillel mint a rendes fűtől... a herbálnak remgeteg fajtája van,sokban különbözik a hatóanyag és az erősség..
4/8 anonim válasza:
Első vagyok, az előttem szólónak igaza van, valóban könnyen előfordulhat az agresszivitás is.
5/8 mstr95 válasza:
szimplán zombivá válnak
láttam már olyat is aki maga elé hányt és tekerte tovább
aki gyakori fogyasztója azon pedig látod, ahogy igénytelenné válik, de legtöbbszőr az ilyen kifekvős fajtájának vagyok szemtanúja
6/8 anonim válasza:
Nem lehet észrevenni ha ésszel csinálod. Volt már olyan hogy meló közben szívtam.
7/8 anonim válasza:
Szívjad utolsó,, talán bele is döglesz.
8/8 anonim válasza:
Köszönöm a kedves szavaidat, de nagyon ritkán herbálozok mert szerintem is szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!