Milyen hatásai vannak a füves ciginek?
én nemrég próbáltam először. az első joint után csak szédültem egy kicsit, mint egy jó erős cigi után, de a második-harmadik már eléggé meghozta a dolgot (mielőtt valaki azt írná hogy az túl sok, nem egyedül szívtam és bőven volt benne dohány is)
őszintén szólva kicsit ijesztő érzés volt, ha a lehető legérthetőbben akarok fogalmazni, akkor azt mondanám hogy olyan volt, mint libikókázni az álom meg a valóság között. gyakran úgy éreztem, hogy abban a pillanatban ébredtem fel, és nem voltam benne biztos, hogy az előző 10 másodperc tényleg megtörtént-e, vagy csak álmodtam. valamint nagyon nehezemre esett egyszerre két dologra koncentrálni, amikor ránéztem a telefonom képernyőjére, akkor a velem szemben ülő haverom mintha megszűnt volna létezni és vice versa. de a hatás erősen függ a fajtától is, amit én szívtam az tudtommal indica lehetett, a sativától lehet hogy tök más lett volna a dolog. meg persze nyilván személyfüggő is.
Lassu lesz a felfogasod, a reflexed,laza leszel, nyugodt, jokedved lesz, picit voros szemed lesz, ugy erzed majd mintha kiszaradt volna a nyelved
Haverom peldaul annyira laza volt hogy nem erezte mikor behajlitotta a terdet xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!