A fű pozitiv hatásai?
Figyelt kérdés
Volt már párszor hogy beszivtunk a barátokkal és olyankor úgy éreztem hogy gyorsabban pörög az agyam.. Olyan dolgokon elmélkedtem amik józanul eszembe se jutnának. Még nem próbáltam úgy hogy egyedül vagyok és csak sajátmagammal foglalkozok.
Nektek volt ehez hasonló tapasztalatotok?
2016. nov. 14. 03:12
1/3 apababa válasza:
Szerintem lehet hogy a fü gyengébb és kevésbé árt de midenképp e hajlamosít arra hogy a bajokat igy csillapítsa az ember . Ha jön egy nagyobb baj hamarabb kipróbálja ez a fajta ember a keményebb drogokat is. Aki iszogat ,nem alkesz, az a baj esetén könnyebben rákap mint aki soha nem ivott. Lehet csak én gondolom igy.
2/3 Nemes Zoltán válasza:
Hát oxigént termel, amíg még le nem vágják.
Amúgy meg öl butít és nyomorba dönt, rajta kell a helyed másnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele hogy káros.. Nem ez érdekelt.
2016. nov. 16. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!