A varázsgombának mik a hatásai?
Én belazultam, sokat kacagtam és úgy láttam a tükörben, hogy megnyúltak a füleim, mint egy manónak.
Szerintem mindenkire másképp hat és sok mindentől függ: lelki , fizikai állapot illetve a gomba minősége, mennyisége.
Szia!
Nagyon fontos a környezet. Itt gondolok a társaságra, ez talán a legfőbb tényező, a hangokra/zenére, itt ajánlatos egy lassab, chillesebb, meditációs zenét. Ha házibuliban fogyasztod nagy pörgés mellett nagyobb lesz az esélye egy negatív utazásnak "bad trip" (rémeket látsz), de ez sem vészes, főleg ha lelkileg okés vagy magaddal. ;) Mellesleg a rossz utazásnak nem túl nagyok az esélyei, hisz nem használnák olyan sokan :) Használata után számíthatsz esetleg egy kis szomjúságra, és ha nagy álmot élsz át akkor vagy 1 hónapig fel kell hogy dolgozd. Ez nem rossz érzés, szimplán lenyűgöző.
Jó utazást, remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!