Ezek a füves cigi hatásai lehettek?
Sziasztok! Előre leszögezném, nem élek ilyenekkel, nagyon-nagyon ritkán fordul elő ilyen hogy füves cigit szívok el. Legutóbb kb 2 éve volt ilyen. Mai nap is sor került egy ilyenre. Miután elszívtam, kb utána 3-4 percre elkezdtem érezni azt hogy "beadta". Inkább rosszul lettem. Szédültem, a látásom fehérdett, inkább homályos jellegű lett. Zsibbadt egy kicsit a fejem, majd később eléggé érezhetően a nyelvem zsibbadt. Ezután még ráparáztam hogy ez nem e a stroke előjele vagy hasonló dolgok. Miután megnyugodtam csak álmos lettem. Ezek "normális" dolgok fű után?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Az teljesen biztos hogy rendes fű volt, nem kevert.
Az igaz hogy elején ráparáztam, mert legutolsó tapasztalataim szerint ráparáztam akkor is arra hogy a szívem milyen gyorsan vert.
Valószínű erős 18-20mg-s füvet szívtál, vagy nagy az egyéni érzékenységed, vagy a dohány ha azzal keverve szívtad erős volt.
Bár a THC esetén mint minden ember reakciója más, túlszívás első jele a röhögés, második a para.
Hasonlót tapasztaltam, kb. hatszor próbáltam szívni, semmi hatása nem volt, kicsit inkább idegesebb lettem, egyszer viszont füves sütit ettem, na az halálfélelem volt, nagyon-nagyon kiszáradtam, kortyonként folyamatosan innon kellett, egyébként pedig csak úgy tudtam átvészelni az éjszakát hogy fel-alá járkáltam mint az állatkertben a tirisek.
Azt írta itt valaki hogy aki alapvetően pozitív, jókedvű annál jó a hatás, hát nem, én az vagyok, de semmi röhögés nem volt, ezt még sose tapasztaltam meg, meg azt se hogy megnyugodnék. Érdekes módon ilyen high állapotot akkor tapasztaltam meg, amikor az utcán fülhallgatóval zenét hallgattam, "olyan" zenét, nem akármelyiket, de elég sok ilyen van. És emlékszem amikor kietlen úton vezettem és úgy szólt a zene a kocsiban, hát olyan volt, mintha azonnal felrepülnék az égbe. persze szex közben is hasonlót érzek.
Egyszer volt egy herbal tapasztalatom, mert kísérletező alkat vagyok, szeretek a dolgok végére járni, hát az is iszonyat volt, mintha elvesztettem volna a kontrollt a testem felett, nagyon nehéz lettem és én könnyű szeretek lenni, mintha egy betonkockába betonoztak volna, hogy a testem nem azt csinálja amit szeretnék, kinek jó az ha olyan kocsiban ül, amit nem tud irányítani? Mindig azt érzem hogy nekem kell az agyam, és ezektől nem jobb. Megjegyzem az apám, az exem alkoholista, a barátom pedig fű-függő. Itt nyilván van valami összefüggés.
Valószínűleg pánikrohamod volt a bad trip következtében. Előfordul annál, aki amúgy is hajlamos rá, de egyszeri eset is lehetett. Nem kioktatasbol mondom, de ha eddig is voltak ilyen tünetek füvezéskor, akkor legközelebb gondold át, hogy megér-e ennyit. Ha előzte úgy érzed, nem jó ötlet, akkor valószínűleg következő alkalommal sem fogod élvezni, mert a hatás nagyban függ az éppen aktuális lelki állapotodtól.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!