Nyugtatóra füvezésnek milyen hatásai vannak?
Ha a Rivotril-t füvezés előtt veszed be, akkor van egy ilyen "hurráoptimista" érzés a betépettség mellett, amit elég nehezen lehetne körbeírni de kellemes. Különösen nem változtat a hatásán. (Állítólag akik hajlamosak beparázni ha tépnek, azok gyakran csinálják Rivóval, és akkor nem paráznak. Ezt nem tudom alátámasztani személyes tapasztalattal mivel én amúgy sem szoktam parázni a fűtől.
Ha a Frontint tépés előtt veszed be, akkor a fűnek inkább a "testi" hatása érvényesül (ellazultság, eufória) nem annyira az agycsavarós, nevettetős hatás. Leginkább az ópiátokhoz tudnám hasonlítani a hatást, csak enyhébb. Egyedül jó a Fronyó+zöld kombó, nem leszel valami hatalmas társasági ember miközben magad elé meredve figyelgeted a testeden végigfutó kellemes bizsergést. Ez a kombó egy csendes magányos estére, tv nézés mellé kiváló.
Figyelni kell az adagolásra, mert ha túl sok Frontint szedsz be, akkor szinte meg se érzed a füvet, és nem szép dolog pazarolni :)).
Ha már betépett valaki utána nem érdemes Frontint bevenni, csak ha szorong. Kifejezetten rontja az élményt, rövidebb, enyhébb lesz.
Egy negatív hatást észleltem: a rövid távú memóriát úgy ahogy van felejtsd el amíg a két szer hatása alatt állsz. Két perccel azelőtt történő dolgokra se emlékszik ilyenkor az ember. De másnapra ez már sokat javul, két nappal utána pedig már olyan a memóriád mint régen.
Elég tapasztalt vagyok a témában, ha van még kérdés szívesen válaszolok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!