Leszoktam a cigiről?
Kb egy hétig nem cigiztem hanem vettem egy jó e-cigit es azt hasznaltam. Utanna sok volt a pörgés és megint elkezdtem cigizni viszont a rendes cigit mar nem tudtam elszívni es a töltöttet végképp nem.(igy 10 év cigizés utan gondolkodtam rajta h hogy tudtam szívni ezt a sz@rt és főleg a cigi papírjatok okadtam.)
Utanna par napig cigiztam h vettem ilyen short cigipapirt+szenszurös szűrőt+tekerős dohányt es rajottem h 10X jobb mint a normál cigi valszeg a papír miatt.
Lényeg a lényeg hogy rájöttem most mar erre se fogok költeni es két hete csak e-cigizek. Tegnap beleszivtam egy slukkot egy cigibe es tok fajt ahogy letudoztem es tok undorodok a cigitől mar. Lehetseges h leszoktam?? Az e liquidemben keves nikotin van, úgy vettem eszre h mar csak a mozdulatot helyettesitem.
E-cigi pot cselekvésnek jó én amikor le raktam a cigit rá kattantam a chipsekre meg ilyenekre ugyhogy kb 0-24 ezeket a vackokat zabáltam aztán át álltam e-cigire lassan fél éve igaz 18mg-s nikotinu liquid van benne , de valahogy jobb az egész nem köhögök annyit , meg csomo helyen tudom használni nem kell 10 percenként ki menni rágyujtani
Nem leszokás hanem át állás ez pot cselekvés jobb mint mindem vackot zabálni vagy szivni a sima vackot
Amikor megvettem az ecigimet erős dohányos voltam, 1-2 hétig rendes cigit is szívtam mellette, de kb 2-3 hét után elég volt az e cigi.
Néha jön a gondolat, hogy jó lenne elszívni egy rendes cigit, de 1-2 szívás után hányingerem lesz tőle.
Már lassan fél éve ecigizek és észre vettem, hogy nem köhögök, nem kapar a torkom, nem fulladok és a családom nem tesz megjegyzést, hogy büdös füstszagom van.
Az ecigi csak a nikotinbevitel egyik formája, de nagyon jól helyettesíti a cigit. Szóval jó dolog az ecigi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!