Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Négy év után leszoktam a...

Négy év után leszoktam a cigiről. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
4 év folyamatos cigizés után úgy szoktam le a cigiről, mintha soha nem is cigiztem volna. Ezt úgy értem, hogy semmilyen segítség nem kellett hozzá, sőt elhatározás sem. Kb. csak nem volt időm elmenni a boltba, a pénzemet jobb dolgokra költöttem, a bulikban sem szívtam el egy szálat se (miközben a bulikon akár egy doboz is elment régen). És mindezt úgy, hogy nem fájt semmim, nem kívántam a cigit, egyszerűen csak a kényszertevékenység az, ami talán picit hiányzik, hogy kifújom a füstöt, de egyébként semmi. Ez hogy lehet? Mások megszenvednek vele, én meg egyszerűen leraktam...

2014. szept. 4. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Gratulálok és egyben irigyellek :-)

Valószínűleg neked nem volt olyan fontos, mint egyeseknek.

A füstölés lelki dolog, szertartás, ragaszkodás egy dologhoz.

Emberi tulajdonság is, hogy mennyire ragaszkodunk dolgokhoz. Én mint dohányos tisztában vagyok vele, hogy részemről is egy ragaszkodás a szokásomhoz, ezért mióta erre rájöttem, úgy érzem közel vagyok a leszokáshoz. Az utóbbi időben egyáltalán nem tölt el jó érzéssel, hogy dohányzom, sokkal több problémát okoz, mint jót. Úgy érzem ezt kell magamban tisztázni és menni fog.

biztosan Te erre előbb rájöttél magadtól.

2014. szept. 4. 16:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor sok sikert neked a leszokáshoz, szorítok! :)
2014. szept. 4. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon ügyes vagy!!! :) A párom is 4 vagy 5 év után úgy tette le a cigit, hogy egyik napról a másikra, pedig keményen elszívta a másfél dobozt naponta.

Egyszercsak nem gyújtott rá többet, azt mondta, már nem kell neki.

Szerintem valami tudatalatti elhatározásod volt.

2014. szept. 4. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Grat, nagyon ügyes vagy, lehet a szervezetednek elege lett belőle.
2014. szept. 4. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!