Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Leszoktam a cigiről, de ez...

Leszoktam a cigiről, de ez űber brutál. Bővebben lent?

Figyelt kérdés

Tehát akaraterő adott, 15 év után napi 2 dobozával, csőő van cigi nem kellesz . Na igen , ennek 4 napja . 4 napja nem gyújtottam rá. Azóta az elképzelhető leszokós mellékhatásoknak a teljes armadája van rajtam . Konkrétan ha ezeket külön tünetekként kezelnék akkor a János korházban 0-24ben amolyan pit boxos technikával száguldoznának velem osztályról osztályra :D Sorolom :

- 0 étvágy

- székrekedés

- szédelgés

- alacsony vérnyomás

- alvászavar ( napi 2-3-4 óra , napról napra javul )

- fáj mindenhol mint egy heroinosnak .... (pfff... )

- hőhullámok? Éjjel arra kelek ,h kiizzadtam egy fél köb Theodorát...

Szóval feltankoltam az ajánlott gyógyszerekből:

-Valeriana Relax...amitől jókat alszunk

-B6...ez már nem tudom miért kellett de nagyon tukmálták

-Dulcolax...hogy a reggeli wc-zés siker story legyen

-no spa...asszony azt mondta,h már görcsbe áll a gyomra tőlem . Na ezután már nem fog :)

Szóval kérdések:

Ezek a tünetek másnál is jelentkeztek ?

Ezek a gyógyszerek együtt szedhetők ?

Meddig lehet túlélni kullantás nélkül?

Köszi előre is :)

(30/F)

2014. febr. 13. 14:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%

igen, jelentkeztek. 6 éve szoktam le, azóta ha megérzem a cigi szagát is okádni tudnék. Kitartás!!!!!!!!!

Ha szeded a dulcolaxot akkor kullantani fogsz nyugi.

Amúgy a mentolos cuccok segítenek, én a Nicobrevin nevű bogyóval szoktam le.

Olyan király cigi nélkül!!!!!!!!

2014. febr. 13. 14:38
 2/14 anonim ***** válasza:

Hát egyénenként változó hogy milyen tünetekkel tudja letenni a cigit. Próbálj meg több folyadékot inni, az jó a székrekedésre. Esetleg a meleg citromos víz éhgyomorra még segíthet. Ha egy hét után sincs széklet, akkor keserűsót igyál, 2 dl vízbe egy jó evőkanállal. Ha ezt megiszod, legyél wc közelben, kipucol.

Mivel elég sokat dohányoztál naponta, így bizony nem kizárt, hogy az összes felsorolt tüneted a nikotin megvonása miatt van. Talán egy nikotintapasz enyhítene ezen. Folyamatosan csökkentheted a mennyiséget annál is.

Dulcolaxot nem ajánlom, főleg nem rendszeresen, hidd el, a kellő folyadékmennyiség csodákra képes.

És gratulálok, csak így tovább!

2014. febr. 13. 14:42
 3/14 anonim ***** válasza:

Hihetetlen vagy! :D Sorry, de jót röhögtem... :D

Amúgy speckó én nem tapasztaltam egyik tünetet sem a felsoroltak közül, mikor egyik napról a másikra letettem a napi 1 doboz cigit....

A bogyókból személy szerint csak a B6-ot szedném...az nyugodtan mehet. Fosásserkentés gyanánt pedig inkább Hunyadi János gyógyvizet innék pár kupicával. :) Ha meg alacsony a vérnyomásod, reggel igyál kávét..ha netán ezt eddig nem tetted volna. :D Az édesded álmokhoz pedig egy langyos tejci lefekvés előtt...pár csepp levendula aroma a kispárnádra és reggelig fel sem ébredsz. ;)

2014. febr. 13. 14:42
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ de tulajdonképp amiért most adnék egy fél disznót az :

- 1 egész éjszakás alvás

- 1 brutál nagy székelődés ... :D

Tehát a Valeriana és a dulcolax nem fog bunyózni ha együtt mennek be ? :)

2014. febr. 13. 15:22
 5/14 anonim ***** válasza:
15 napja tettem le, de az emésztésem nekem is belassult. Azóta sem jobb. Minden más már okés, sőt nekem nem voltak durva elvonási tüneteim csak kívántam.
2014. febr. 13. 15:42
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
Hat a hizas majd csak ezutan jon. 24 kgt szedtem fel amiota nem cigizek.
2014. febr. 13. 17:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát ha ez így megy tovább,h csak befele megy kaja de kifele nem jön akkor reális esélye lesz a hízásnak valóban :D
2014. febr. 13. 20:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Nálam is csak nagyrészt befele megy a kaja, kifele alig:-d Hízni nem szeretnék, az étvágyam jobb lett, de próbálom tűrtőztetni magam. Kitartást mindenkinek:-)
2014. febr. 13. 20:55
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát csajok , ez a Dulcolax tényleg király. Kuláztam ma tőle olyat mint a vímesdoboz :D utóbbi éjjel már az alvás is baróbb volt. Inkább a feszkó ami durva meg a szédelgés ami maradt a tünetek közül. Nem gyújtok rá többé az szent mert ez a hét nagyon brutális volt , nem akarom még1x végigjárni a leszokás folyamatát. Köszi a segítséget , ha elmúlik minden mellékhatás akkor még1x jelentkezem :))) Puszi Pacsi mindenki !
2014. febr. 14. 17:37
 10/14 A kérdező kommentje:
már 1,5 éve nem cigizem :)
2015. aug. 15. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!