Leszoktam a cigiről, de ez űber brutál. Bővebben lent?
Tehát akaraterő adott, 15 év után napi 2 dobozával, csőő van cigi nem kellesz . Na igen , ennek 4 napja . 4 napja nem gyújtottam rá. Azóta az elképzelhető leszokós mellékhatásoknak a teljes armadája van rajtam . Konkrétan ha ezeket külön tünetekként kezelnék akkor a János korházban 0-24ben amolyan pit boxos technikával száguldoznának velem osztályról osztályra :D Sorolom :
- 0 étvágy
- székrekedés
- szédelgés
- alacsony vérnyomás
- alvászavar ( napi 2-3-4 óra , napról napra javul )
- fáj mindenhol mint egy heroinosnak .... (pfff... )
- hőhullámok? Éjjel arra kelek ,h kiizzadtam egy fél köb Theodorát...
Szóval feltankoltam az ajánlott gyógyszerekből:
-Valeriana Relax...amitől jókat alszunk
-B6...ez már nem tudom miért kellett de nagyon tukmálták
-Dulcolax...hogy a reggeli wc-zés siker story legyen
-no spa...asszony azt mondta,h már görcsbe áll a gyomra tőlem . Na ezután már nem fog :)
Szóval kérdések:
Ezek a tünetek másnál is jelentkeztek ?
Ezek a gyógyszerek együtt szedhetők ?
Meddig lehet túlélni kullantás nélkül?
Köszi előre is :)
(30/F)
igen, jelentkeztek. 6 éve szoktam le, azóta ha megérzem a cigi szagát is okádni tudnék. Kitartás!!!!!!!!!
Ha szeded a dulcolaxot akkor kullantani fogsz nyugi.
Amúgy a mentolos cuccok segítenek, én a Nicobrevin nevű bogyóval szoktam le.
Olyan király cigi nélkül!!!!!!!!
Hát egyénenként változó hogy milyen tünetekkel tudja letenni a cigit. Próbálj meg több folyadékot inni, az jó a székrekedésre. Esetleg a meleg citromos víz éhgyomorra még segíthet. Ha egy hét után sincs széklet, akkor keserűsót igyál, 2 dl vízbe egy jó evőkanállal. Ha ezt megiszod, legyél wc közelben, kipucol.
Mivel elég sokat dohányoztál naponta, így bizony nem kizárt, hogy az összes felsorolt tüneted a nikotin megvonása miatt van. Talán egy nikotintapasz enyhítene ezen. Folyamatosan csökkentheted a mennyiséget annál is.
Dulcolaxot nem ajánlom, főleg nem rendszeresen, hidd el, a kellő folyadékmennyiség csodákra képes.
És gratulálok, csak így tovább!
Hihetetlen vagy! :D Sorry, de jót röhögtem... :D
Amúgy speckó én nem tapasztaltam egyik tünetet sem a felsoroltak közül, mikor egyik napról a másikra letettem a napi 1 doboz cigit....
A bogyókból személy szerint csak a B6-ot szedném...az nyugodtan mehet. Fosásserkentés gyanánt pedig inkább Hunyadi János gyógyvizet innék pár kupicával. :) Ha meg alacsony a vérnyomásod, reggel igyál kávét..ha netán ezt eddig nem tetted volna. :D Az édesded álmokhoz pedig egy langyos tejci lefekvés előtt...pár csepp levendula aroma a kispárnádra és reggelig fel sem ébredsz. ;)
Köszi a sok választ de tulajdonképp amiért most adnék egy fél disznót az :
- 1 egész éjszakás alvás
- 1 brutál nagy székelődés ... :D
Tehát a Valeriana és a dulcolax nem fog bunyózni ha együtt mennek be ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!