Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyire változik meg a...

Mennyire változik meg a személyiségem, miután leszoktam a cigiről?

Figyelt kérdés
Ti milyen személyiség és viselkedés-beli változásokat vettetek észre magatokon, miután sikeresen abbahagytátok a dohányzást?
2012. febr. 15. 12:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nyugisabb leszel nem köhögsz jobb közérzet
2012. febr. 15. 15:31
 2/12 coffeez ***** válasza:
Engem néha kicsit frusztrál, mikor sok dohányos barát vesz körül. Tudom hülyén hangzik, de kicsit olyan "cikis" érzés. Pedig eddig csak akkor éreztem ilyet, mikor nemdohányzók közt dohányoztam anno. De én megoldottam nullás nikotinmentes e-cigivel. Az ízérzés pár nap alatt iszonyatosan megjavul, az illatok, minden más lesz. Azóta nem engedem a párom a konyhában cigizni, mert én is büdös leszek. Már leszoktál? Vagy csak tervezed?
2012. febr. 15. 19:47
 3/12 anonim ***** válasza:

én jóval magabiztosabb, és nyugodtabb lettem annak idején. szaglásom pár nap múlva jobb lett, és talán 2hét telt el, mikor már az utcán is megéreztem a mellettem elsétáló emberekről, illetve buszon a többi utasról, hogy dohányzott-e mostanában, vagy nem :D mondjuk így visszagondolva, elég undorító, hogy régebben én is olyan büdösen jártam mindenfele :D

azóta jobbfejnek érzem magam :D és ha egy társaságban mindenki dohányzik, csak én nem, külön magabiztossággal tölt el, ahogy látom őket, hogy ők azon a szaron élnek, én meg már megszabadultam tőle :D

2012. febr. 16. 13:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Konkrétan holnaptól kezdve nem gyújtok rá :)
2012. febr. 16. 22:50
 5/12 coffeez ***** válasza:
Hajrá! :))
2012. febr. 17. 11:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a személyiséged nem fog megváltozni emiatt.Csak jobban fogod érezni magad a bőrödben.
2012. febr. 17. 22:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha erős cigarettát szívtál, élvezettel, nikotinos töltetek kellenek, illetve, töltőolaj.

Még úgy is szar lesz, anélkül viszont nekem nem is merült fel, h. egyszer, ha akarok, akár le is tehetem.

Ugyanis én a nikotin hatását továbbra is élvezném, viszont untam már, hogy moszkvai hidegben , állva kelljen kátrányt inhalálnom ahhoz, hogy a nikotinhoz hozzájussak, a rágó, tapasz, etc. nevetséges, ez egy létképes megoldás hosszabb távra is. Mivel napi adagodat viszonylag élvezetes módon adagolja.

Azért megsúgom, napi egyet-valódit- engedélyezek magamnak, mert persze nem ugyanaz, mint az E.

A nejem már azért az egyért is csesztet...

2012. febr. 26. 18:15
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Azért azt meg kell mondanom, h. a gondolkodásod kb. a felére lasul, és sokkal közelebb kerülsz ahoz a kategóriához, amit úgy emlegetnek, h. okostojás, paraszt, fszkalap, stb. H. miért van ez, nem tudom, talán a lelassult anyagcsere miatt.

És ott van még a hízékonyság, olyan leszel mint az állatkerti fóka, h. mindig a kaját várja, és zabál, és hízik, hízik.

Szóval figyeld magad, nem lettél-e bunkó, és gondolkodásilag mint tapír...

2012. márc. 1. 08:46
 9/12 anonim ***** válasza:

ez mekkora gyökér :D

Egyébként a dohányzás hosszútávon lassítja a gondolkodást, leszokás után érezhetően tisztábban gondolkodik az ember.

az elhízás sem kötelező, sokan nem híznak meg tőle, szóval megintcsak fasságot írtál :D

2012. márc. 1. 09:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Látom az igazság mindig fáj, meg hogy te leszoktál és nem figyeltél, vagy arról pofázol amiről fingod sincs, ezért beleestél a fszkalap és a tapír kategóriába.

Na klikkelj a pirosra tapír!

2012. márc. 6. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!