Büszke lehetek arra, hogy leszoktam a cigiről?
13évesen szoktam rá (mert nagyfiúnak hittem magam) és 21 éves koromig cigiztem, aztán 21 éves gyomorrontást kaptam és 2 napig csak hánytam és ment a hasam, ha ittam azt is kihánytam ezért rágyújtani sem bírtam, majd 3. nap amikor jól lettem úgy voltam vele ha már 2 napig nem cigiztem akkor nem fogok többet! :) és ma január 27. van a 3. éve, hogy leraktam a cigit! azóta egyetlen egy szálat sem szívtam!
sokan mondják, hogy milyen ügyes vagyok, de erre lehetek büszke, hogy leraktam?
nem kell büszkének lenned. Dohányozni és nem dohányozni is egy teljesen átlagos hétköznapi dolog
a sok hül.ye meg úgyis lepontoz
Gratulálok!És tisztellek miatta!
Tartsd meg szokásod. Én 17 évesen szoktam rá 1-2 hónap 'leszokás' után mindig visszaszoktam.Ma 62 éves vagyok és minden bajom van miatta.
Az anyagiakról beszélve KB. 1 300 000 Ft amit elfüstöltem + orvosi és gyógyszer költségek..
Ne szokj vissza és bárki kínál utasítsd el.
a buszkeseg a bun, szoval ne legyel az.
amugy meg azert irtad ki hogy mondjuk hogy milyen kis ugyi vagy?21 evesen ugy viselkedsz mint valami 6 eves...
A büszkeség egyáltalán nem bűn, ha komoly teljesítmény áll mögötte..sok esetben ez a hajtóerő a dolgok továbbviteléhez. Az önteltség, álszentség, már sokkal inkább.
Nem hiszem, hogy a kérdező dicséretet vár, inkább megerősítést. A dohányzásról leszokni nem egyszerű, sok kitartás, akaraterő kell hozzá.
sokan mondják, hogy milyen ügyes vagyok, de erre lehetek büszke, hogy leraktam?
leegszii mond hogy ugyi vagyok leegyszi leegyszi leeegysziiii...
Nagyon ügyi vagy!! Tényleg nem kis dolog. Én már vagy tizszer leszoktam, mégsem sikerült véglegesen. Valahol mindig elbukom.
ÜÜÜgyi vaaagy!!! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!