Mikor mondhatom el, hogy leszoktam a cigiről?
Jó, igazából nem voltam úgy rászokva, mint aki évekig cigizik, kb fél évig cigiztem de akkor se napi szinten, hanem vettem egy dobozt, és néha ha unatkoztam elszívtam 1-2 szálat.
Meg reggel kávéhoz cigiztem.
Most már 2 hete nem gyújtottam rá, és eszembe se jut, hogy cigizzek.
Mikor van az a pont, hogy leszoktam?
Én is így vagyok vele. Nagyon régóta néha elszívok, van hogy egymás után többet, de megvagyok nélküle.
Szerintem ha eszedbe se jut, nem vágysz rá állandóan, akkor azt se mondhatod, hogy rászoktál, tehát nem tudsz leszokni se.
Amikor eldöntöd, hogy nem cigiztél. Szóval, te 2hete leszoktál. Nem? :D Szerintem tök logikus
én mikor sok év után leszoktam, mondtam mindnekinek, hogy soha többé nem dohányzom. mondták, hogy na majd ha egy hónap múlva is így lesz, akkor legyen ilyen nagy a mellényed.. egy hónap múlva mondtam hogy már leszoktam, egy hónapja, de mondták, hogy na majd egy év után mondd azt, hogy leszoktál, még bármikor "elgyengülhetsz". elég hülyeség, de már eltelt másfél év, és még most is van aki azt várja, hogy mikor gyújtok rá megint. De ha egyszer eldöntöttem hogy nem fogok, akkor miért tenném?
mint ha egy párkapcsolatnál összejössz valakivel, egy napja vagytok együtt, akkor még azt mondjátok, hogy hááát még várunk pár hetet amíg már úgy tényleg együtt vagyunk, aztán meg háát még bármi történhet, majd ha 10éve együtt vagyunk, akkor jelentsük ki, hogy mi összetartozunk?
ha elöndötted hogy nem gyújtasz rá többet, és komolyan gondoltad, akkor nem fogsz többé rágyújtani. egyébként okos döntés volt, és gratulálok hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!