Egyszerűen leszoktam a cigiről, ez normális?
Korábban dohányoztam, kb 16-17 éves koromban kezdtem, akkor csak hétvégén a bulikban szívtam pár szálat. Majd egyre többet és már hétköznap is.
24 éves vagyok, nemrég munkahelyet váltottam, ahol most 4 szálat el tudok szívni a szünetekben, plusz napi 1-1 a munkába járás alatt és otthon 1-2... szóval nem nagy mennyiség.
Szép lassan elhagytam az otthoni cigizést, aztán már az utcán se gyújtottam rá és a melóhelyen se megyek ki cigizni.
Egyik napról a másikra történt, nem volt megfázás vagy bármi betegség ami miatt ne bírtam volna. Egyszerűen nem hiányzik, nem is gondolok rá csak ha megkérdezik a munkatársak nem-e megyek. Akkor se megyek le velük, mert nem kívánom.
Normális volt ez? Hogy sikerült? :)
Nem szedtem gyógyszert, nem használok tapaszt, nem is döntöttem el fejben hogy abbahagyom. Csak úgy jött.
Köszönöm
Köszönöm, természetesem én is örülök, mert így csak egészségesebb tudok maradni és órákig lehetne sorolni az előnyöket (nincs cigiszagom, pénzt spórolok, nem lógok ki sehonnan, ugyanis a cigiseknek mind1, hogy dohányzol-e a nem dohányzók meg csak prédikàlnak amíg elszívid...)
Tényleg lehet nyugisabb ez a hely, vagy más formában vezetem le a stresszt, a környezetváltás is biztos segített.
Csak meglepett, hogy ilyen gyorsan letettem és nem szenvedek :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!