Ti mióta dohányoztok?
Csak az írjon, aki szintén cigizik, nem vagyok kíváncsi a "tedd le minél előbb, ne szívd" kommentekre, mert tisztában vagyok vele, hogy káros.
Kezdem én: 20/F, fél éve (intenzívebben úgy 3-4 hónapja, előtte csak buliban), Arany Lucky Strike/Kék Multifilter, napi 6-7 szál, bulikban több.
Ez az új haverkodós szöveg? :D Menő vagy,nem is kicsit..
Egyébként:"tedd le minél előbb, ne szívd"
1,5 éve, inkább csak bulikban, de volt pár intenzívebb hónapom is, de akkor is a plafon naponta 5-6 szál volt, utána már csak bulikban max 5 szál, most meg kaptam egy e-cigit és csak az.
Nekem az Arany Marlboro volt a kedvencem, meg amíg volt a pattintós Chesterfield.
11 éve lassan. Anno multival kezdtem, mert anya is azt szívott, illetve szív a mai napig. Akkor még volt világoskék multi, azóta sárga lett, 14 évesen nyilván anyától loptam, meg aztán azt ismertem, azzal kezdtem. Aztán a világoskékből sötétkék lett, abból meg piros. Viszonylag gyorsan történt, 15-16 évesen már alap volt a piros multi, afféle védjegyemmé vált a cigis társaságban a középsuliban :-)
Azóta is alapvetően multis maradtam, de mostanában elkezdtem időnként csak kéket venni. Illetve kolléganőmmel cseréltünk nemrég és tök bejött a kék LD, néha azt is veszek. Nem tudom mi történt velem, pár éve azt mondtam volna, hogy minek kék, ha már cigizek, akkor érezzem is. Most mg tök elszívom időnként a kéket is. (Mondjuk heti egy-kétszer kék, de amúgy piros az alap, még mindig.)
Érdekes az is, hogy régen baromi sokat cigiztem, volt, hogy napi egy doboznál is többet, most meg rendszeresen reggel van még egy 3-6-8 szál az előző napiból. Meg van, hogy reggel nem szívok el kettőt egymás után, csak egyet, vagy nem gyújtok rá még utoljára közvetlenül lefekvés előtt. Nem tudom mi van velem :-)
Amúgy, hogy mesélek, most tök elkapott a nosztalgia. Középsuliban akkora szám volt együtt cigizni a barátnőkkel, akár becsengetés előtt a kapu előtt, akár néha kilógni szünetben, vagy sulitáskával, cigivel menni a villamosra. De iskolán kívül is tök csíptem, hogy most rágyújtok :D Aztán az OKJ volt az, ahol már csak az volt a kérdés, hogy "Ki cigizik?", (szinte mindenki, a tanárok közül is) és mentünk ki cigizni. Most meg csak "kiugrunk cigizni" munka közben a csajokkal :-) (Műkörmös vagyok) Tök hétköznapi tevékenység lett, iszonyat durva belegondolni :-)
Na de elkalandoztam. Szóval 11 éve, piros multit, néha kéket vagy kék LD-t, kicsit kevesebb mint egy dobozt naponta :-)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!