Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lányok, hölgyek mióta dohányoz...

Lányok, hölgyek mióta dohányoztok?

Figyelt kérdés
2015. máj. 17. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Osztálytársaim akik csajok olyan 11-12 évesen kezdték és a nagy részük most olyan 15-16. Ők szeretik, nem bánták meg, hogy rászoktak, otthon van akinek tudják(talán 2-3 ember), azoknak veszik is. Azt mondták jó, mert lenyugtatja őket, nem érdeklik őket a káros hatásaik.
2015. máj. 17. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:
18 vagyok és nen cigiztem soha és nem is szeretnék rászokni. Remélem sokan vannak még hasonló gondolkozásúak. Nem túl megnyerő egy cigitől bűzlő ruhájú,hajú lány,sőt kifejezetten taszító tud lenni,akármilyen szép lány is legyen. Az osztálytársaim 12-13 évesen kezdtèk;gyakorlailag ketten maradtunl csak bent szünetekben,akik nem cigiztünk. Pedig egyikük sem azért kezdte, mert annyira kívánta volna-csak a szokásos hülye okokból. :( majd bánhatják, ha megjön az eszük és felnőnek. Talàn arra is rájönnek, hogy nem ettől lesznek majd nagyok,menők,felnőttesek 12 évesen...
2015. máj. 22. 01:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Leszokni viszont annál nehezebb lesz,mint amennyire felelőtlenül rászokni könnyű volt. De az ő bajuk. Nem ítélkezni akartam felettük,mert egyébként nem tud érdekelni, ez az ő döntésük.
2015. máj. 22. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!