Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fiatalok! Hogy tudattátok meg...

Fiatalok! Hogy tudattátok meg szüleitekkel, hogy dohányoztok?

Figyelt kérdés

Valahogy szeretném bevallani apunak, mert anyu már sejti, hogy cigizek ... érzi a ruháimon és talált 1x dohány maradékot a zsebemben. Hogy mondjam el édesapámnak? Anyu valószínű ki is rakna otthonról...

16L

2013. júl. 8. 19:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem van egy jobb javaslatom, hogy anyád ne rakjon ki. Szokj le és utána mond el nekik, akkor csak nem rak már ki...
2013. júl. 8. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az anyám megérezte a hajamon, aztán megszagolta a kezem... Egyből szólt az apámnak, én csak annyit mondtam neki, hogy ennyi idősen ti is cigiztetek, és csak annyit mondtak nekem, hogy nem fognak nekem pénzt adni cigire, ennyi kb.
2013. júl. 8. 23:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Összevesztek a szüleim ...sírtam kibuktam felhívtam a barátaim találkoztunk kicsit iszogattunk és amikor hazaértem közöltem anyával....apa még nem tudja de ha megtudja halott vagyok :D de ettől függetlenül még mindig nem mertem előtte rágyujtani.....:D mondd el annak aki kevésbé fog haragudni ;)
2013. júl. 10. 10:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább próbáld meg letenni, káros, egyre drágább lesz. Mióta gyújtasz rá?
2013. júl. 10. 11:03
 5/9 A kérdező kommentje:
2 éve..
2013. júl. 10. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Milyen fajtát szívsz és mennyit? Nem szeretnéd letenni?
2013. júl. 10. 11:49
 7/9 A kérdező kommentje:
kék multi vagy kék bond vagy pattintósból bármilyet.. ami akad igazából. nem nagyon akarok, bár már nem nagyon van rá pénzem szóval lehet, hogy jobb lenne..
2013. júl. 10. 19:16
 8/9 anonim válasza:
100%
Én inkább elkerültem a beszédet kinthagytam az asztalomon a dobozt és megvártam amég rákérdeznek hogy "Fiam te dohányzol ?" én pedig simán megmondtam hogy igen alkalom adtán rá szoktam mgyújtani mivel tudják hogy makacs vagyok és a saját hibámból tanulok csak belátták hogy igazán nem tudnak mit tenni de ez már régen volt azóta próbálok leszokni és sajnálom hogy nem hallgattam rájuk =S
2013. júl. 11. 09:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. 14 éves koromtól dohányzom, a szüleim mindketten nagyon cigiellenesek, szóval evidens volt számomra, hogy nem mondom el nekik. Aztán párszor megtalálták nálam a cigit, meg érzik a szagot is. Eleinte minden alkalommal nagy veszekedések meg lelki fröccsök voltak, most 3 éve dohányzom, kénytelenek lettek beletörődni. Tudják ugyan, de soha nem gyújtanék rá előttük.
2013. júl. 23. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!