Fiatalok! Hogy tudattátok meg szüleitekkel, hogy dohányoztok?
Figyelt kérdés
Valahogy szeretném bevallani apunak, mert anyu már sejti, hogy cigizek ... érzi a ruháimon és talált 1x dohány maradékot a zsebemben. Hogy mondjam el édesapámnak? Anyu valószínű ki is rakna otthonról...
16L
2013. júl. 8. 19:41
1/9 anonim válasza:
Én nekem van egy jobb javaslatom, hogy anyád ne rakjon ki. Szokj le és utána mond el nekik, akkor csak nem rak már ki...
2/9 anonim válasza:
Nekem az anyám megérezte a hajamon, aztán megszagolta a kezem... Egyből szólt az apámnak, én csak annyit mondtam neki, hogy ennyi idősen ti is cigiztetek, és csak annyit mondtak nekem, hogy nem fognak nekem pénzt adni cigire, ennyi kb.
3/9 anonim válasza:
Összevesztek a szüleim ...sírtam kibuktam felhívtam a barátaim találkoztunk kicsit iszogattunk és amikor hazaértem közöltem anyával....apa még nem tudja de ha megtudja halott vagyok :D de ettől függetlenül még mindig nem mertem előtte rágyujtani.....:D mondd el annak aki kevésbé fog haragudni ;)
4/9 anonim válasza:
Inkább próbáld meg letenni, káros, egyre drágább lesz. Mióta gyújtasz rá?
5/9 A kérdező kommentje:
2 éve..
2013. júl. 10. 11:48
6/9 anonim válasza:
Milyen fajtát szívsz és mennyit? Nem szeretnéd letenni?
7/9 A kérdező kommentje:
kék multi vagy kék bond vagy pattintósból bármilyet.. ami akad igazából. nem nagyon akarok, bár már nem nagyon van rá pénzem szóval lehet, hogy jobb lenne..
2013. júl. 10. 19:16
8/9 anonim válasza:
Én inkább elkerültem a beszédet kinthagytam az asztalomon a dobozt és megvártam amég rákérdeznek hogy "Fiam te dohányzol ?" én pedig simán megmondtam hogy igen alkalom adtán rá szoktam mgyújtani mivel tudják hogy makacs vagyok és a saját hibámból tanulok csak belátták hogy igazán nem tudnak mit tenni de ez már régen volt azóta próbálok leszokni és sajnálom hogy nem hallgattam rájuk =S
9/9 anonim válasza:
Hát.. 14 éves koromtól dohányzom, a szüleim mindketten nagyon cigiellenesek, szóval evidens volt számomra, hogy nem mondom el nekik. Aztán párszor megtalálták nálam a cigit, meg érzik a szagot is. Eleinte minden alkalommal nagy veszekedések meg lelki fröccsök voltak, most 3 éve dohányzom, kénytelenek lettek beletörődni. Tudják ugyan, de soha nem gyújtanék rá előttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!