Ti hogyan dohányoztok? Hogyan tartjátok a cigit, hogy fújjátok ki a füstöt, stb?
Nem igazán vagyok nagy dohányos, csak hébe-hóba szívok el egy-egy szálat, pl. mikor haverokkal kocsmázunk, ismerősök megkínálnak, stb. Magamtól nem szívom, de ha vennék is egy dobozzal, szerintem simán kitartana akár 2-3 hónapig.
Az a gond, hogy sokszor furcsán néznek rám, mert kifejezetten egyszerűen, begyakorolt mozdulatok nélkül szoktam, szerintük "bénán" szívni a cigarettát. Vagyis tulajdonképpen mások véleménye szerint hülyén néz ki, amit csinálok. Leírnátok, hogy ti hogyan csináljátok? Adnátok tippet arra, hogy esetleg milyen mozdulatokat próbálhatnék gyakorolni (pl. otthon tükör előtt)?
már a cigizést is tanítani kell? Tükör előtt gyakorolni ?
itt bajok vannak...nem is kicsik
a középső és a mutató ujjad közé fogod,(a felső ujjperceiddel) a szádhoz teszed a füstszűrő végét, beleszívsz egyet, veszel rá egy kis levegőt és simán kifújod.
valahogy így:
mindegy, hogy fiú vagy lány vagy
Szerintem nem tüdőzöd le, és szájból pöffented ki a füstöt, ezt látják bénának. Aki letüdőzi, az hosszan kifújja (kb. 3-5 másodperc) nagy levegővel.
Nem akarok prédikálni, de amúgy szerintem a cigidnek legjobb helye a bakancsod talpa alatt van. Nincs undorítóbb, mint egy nő cigivel a szájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!