Miért dohányoztok ez talán jo nekte?
Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 17:30
1/7 anonim válasza:
Hagyjátok már abba ezeket a provokáló kérdéseket. Csak vitát akartok generálni. És igen, jó nekem.
3/7 anonim válasza:
Miért teszel fel idióta kérdéseket, ez talán jó neked? (esetleg ennyire unatkozol? nincs házi feladat?)
4/7 anonim válasza:
Egy nem dohányos úgy sem tudja meg miért is jó dohányozni, akár hogy is magyaráznánk.
Én lányom születése előtt leszoktam róla, azóta sem szoktam vissza, kicsim már egy éves elmúlt. Sőt nem is kívánom, nem is gondolok rá. De nem zaklatok másokat azzal, hogy szokjanak le.
5/7 anonim válasza:
senki sem szeret dohányozni. csak ezt sokan nem tudják. ha rájönnek, leszoknak :D
6/7 anonim válasza:
Azért, hogy legyen mit kérdezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!