Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért dohányoztok? Miért...

Miért dohányoztok? Miért kezdtek bele?

Figyelt kérdés

Azt a pénzt amit cigire költenek el lehetne költeni bármi másra akár kirándulásra is

nem egészséges nem is menő....mégis erre költenek elég sokat....

Szerintem sokan azértckezdenek el mert azt hiszik nagypbbak lesznek meg menő cigivel a kezedben a falhoz támaszkodni....pedig sztem egyáltalán nem

Csak pénz kidobás és egészség károsító....

Aki cigizés miatt rákos lesz az (bocs) haljon is meg...nem nagyon tudom sajnálni

2012. aug. 3. 19:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%

Te dohányzol? Valakid meghalt a családban a cigi miatt?

Ha egyik sem, minek foglalkozol velünk? Mi sem piszkálunk, hogy miért nem gyújtasz rá.

2012. aug. 3. 20:01
 2/16 ricsirics98 válasza:
72%

Ha-ha-ha...

Végre valaki megmondja, amúgy meg lenne egy ellenvetésem.:

Nem mindenki így szokik rá, vannak olyanok akik úgy szoknak rá, hogy mondjuk ott van egy cigigs környezetben(pl.:munkahely,suli,stb...) és kiközösültnek érzi magát és így szokik rá. De akik meg azt hiszik menő cigizni azoknak csak annyit:

"Nem menő elrohadt tüdővel megdögleni,,

2012. aug. 3. 20:03
 3/16 anonim ***** válasza:
72%

Azért kedveském ,mert az elkezdéskor ..pusztán csak vagányság áll VALÓBAN a hátérben,ki ha én nem....kemény csávó/csaj vagyok.

Aztán meg pillanatok alatt kialakul a függőség a nikotinra..azaz a rászokás,a hiány érzete a bagónak óránként rád jön,ami valóban kissé megnyugtat,ellazít.

Hidd el nagyon szar függőség..és jobb volna úgy felébredni hogy nem hiányzik a büdös cigaretta.

2012. aug. 3. 20:08
 4/16 anonim ***** válasza:
17%
14 évesen kezdtem az intézetben mert a nagyobb fiúk dohányoztak.Azóta még nem sikerült leszoknom.A haljon bele felfogásról meg csak annyit,hogy egy idősek otthonában dolgozom ahol az átlagéletkor 85 év és a lakók nagy többsége évtizedekig dohányzott és csak egészen idős korában szokott le még sincs semmi baja amit a cigi okozott volna.Bár mostanában nagyon előtérbe helyezték az életmódot mint a rák kialakulásának kockázati tényezőjét én mégis úgy gondolom és tapasztalom magam körül,hogy leginkább a genetikai tényezők felelősek a dolgokért.Ha valaki hajlamos a rákra akkor élhet bármilyen egészségesen előbb vagy utóbb valamilyen formájával szembesülni fog.Aki nem hajlamos rá az meg éljen bármilyen önpusztító életmódot is elkerüli a betegség.
2012. aug. 3. 20:19
 5/16 anonim ***** válasza:
68%
Gondolod 30 év fölötti emberek azért cigiznek mert menő?Meg pénzkidobás.Az egész városi élet egy nagy pénzkidobás egészségkárosító rákkeltő haszontalan.A sok autós és boltban vásárló is dögöljön meg nyugodtan mert a tömegtermelés szennyét eszik,isszák,lélegzik.Sőt mindenki akinek angol wc-je dögöljön meg mert beleszarik az ivóvízbe.Sőt dögöljön meg mindenki aki mobiltelefont használ az elektromos szennyezésbe.És dögöljön meg mindenki aki hozzájárul a bolygó szétrohasztásához.Csak folytatom a logikádat.Nem kell sajnálni őket.
2012. aug. 3. 20:23
 6/16 A kérdező kommentje:

A kocsi közlekedési eszköz az szinte már muszály ha valahova el kell jutni messzire gyorsan

vásárolni a sok "szennyet" amit megeszünk muszály megvásárolni mert amúgy éhen halnánk

Nem szarhatsz csak úgy mindenhova....

Tehát ezek Muszály dolgok......de a cigi nem....

Én erre gondoltam...

És a szomszédom halt mega cigi miattt

Mindig köhögött meg krahácsolt és mégse hagyta abba

a felesége nem dohányzott de miatta neki is szörnyen nézett ki a tüdeje...

2012. aug. 3. 21:25
 7/16 anonim ***** válasza:
60%

A kocsi közlekedési eszköz az szinte már muszály ha valahova el kell jutni messzire gyorsan -> Vegyél lovat! Bárhová elvisz, környezetbarát, és még fűnyíró sem kell a kertbe mellé!

vásárolni a sok "szennyet" amit megeszünk muszály megvásárolni mert amúgy éhen halnánk -> Termelj otthon! Magyar földön szinte minden megterem, ami az élethez kell (zöldségek, búza, árpa, komló stb. - azért banánnal ne számolj /egyelőre/), valamint tarts haszonállatokat; csirkét, marhát, disznót, egyebeket!

Nem szarhatsz csak úgy mindenhova.... -> Már miért ne? Végülis, ha nem eszel műanyag kajákat, elvileg komposztálódik, nemde?

Na látod, hogy ezek sem "muszálydolgok"...

Válasz a kérdésre: nem dohányzom, csak marihuánát szívok.

2012. aug. 4. 00:48
 8/16 A kérdező kommentje:

Tarts álllatokat meg termessz növényeket

ehhez mi kell?föld

kaja,gép ami learatja stb....és ezek mind pénzbe kerülnek...nyilván ha nem ez lenne a helyzet akkor mindenki ezt csinálná de mivel nem ingyen van így nem

nagy városba kimegy valaki azért oda ahol van föl hogy elvégezze a dolgát?

Emegfelelő tisztítással a saját pisidet is megihatod....sőt az űrhalyósok ezt teszik.....

Wcre kimenni az egész világ kimegy....mert az egy alapvető "követelmény" egy házba,vagy ház közelbe....

De a dohány még mindig nem az...sem higéniai,sem más szempontból

kár is a wc-t a cigihez hasonlítani mert akárhogyis de a wc fontosabb mint a cigi,azt nem kell megvenni...azegy alapvető dolog...

Sőt még bajuk sem lesz másoknak mert te éppen ott vagy és végzed a dolgod....

2012. aug. 4. 09:02
 9/16 A kérdező kommentje:
A lovat is etetni kell és hely kell nrki egy városba nem tarthatsz lovat az emeleten....
2012. aug. 4. 09:03
 10/16 anonim ***** válasza:
40%

hagyjuk már ezt a statisztikázást, hogy a 90éves öregek x százaléka is dohányzott, és semmi baja nem lett. ezt azok a hülyegyerekek mondják, akik nem mernek, vagy nem akarnak leszokni a cigiről, de hogy nyugodtabban jusson a kis napi adagjaihoz, fasságokat talál ki, ezzel nyugtatva magát. engem nem érdekel, ha valaki cigizik, és nem is akar leszokni, de az ilyen hülyeségek miatt fogják majd a többiek is azt mondani, hogy "néézd, nem is olyan káros, akkor lehet énis elkezdem"...

100tüdőrákosból 95erős dohányzos, és ki is lehet mutatni, hogy az indította el. viszont ugye átterjedhet máshova is a rák, lényeg, az összes rákos megbetegedés 30%-ért a dohányzás a felelős.

kérdezőnek: én értek a dohányzáshoz, sokan valóban menősködésnek kezdik el, aki meg nem, az kíváncsiságból. aki azt mondja, hogy azért kezdte el, mert stresszes a suli, az megint hülyeség, mert aki sosem dohányzott, az nem fog megnyugodni az első szál cigitől.. a heroint sem azért kezdik el, mert szüksége lenne rá a szervezetnek, hanem mert hülyék az emberek.

egyébként most írt valamelyik kérdéshez egy srác egy választ, ami nagyon tetszett: fiatalkorában sok ember dohányzik, csak az értelmesebbje kinövi

:)) és tényleg így van.

2012. aug. 4. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!