Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért dohányoztok? Miért...

Miért dohányoztok? Miért kezdtek bele?

Figyelt kérdés

Azt a pénzt amit cigire költenek el lehetne költeni bármi másra akár kirándulásra is

nem egészséges nem is menő....mégis erre költenek elég sokat....

Szerintem sokan azértckezdenek el mert azt hiszik nagypbbak lesznek meg menő cigivel a kezedben a falhoz támaszkodni....pedig sztem egyáltalán nem

Csak pénz kidobás és egészség károsító....

Aki cigizés miatt rákos lesz az (bocs) haljon is meg...nem nagyon tudom sajnálni

2012. aug. 3. 19:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
illetve tanuljátok meg, a muszáj-t még mindig j-vel írjuk.
2012. aug. 4. 09:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Én most csökkentettem a napi dohányadagomat 2 dobozról fél dobozra meg e cigire. És azért érezhető a változás, mert ma még csak 1 szálat szívtam el és majdnem dél van, plusz küldöm közben az elektromosat is :D (ilyenkor tartok kb 10 szálnál). Könnyebben veszek levegőt is, plusz jobban van étvágyam is. Szal már azért megérte lentebb venni a tempóból. Ha meg valaki le is teszi teljesen, vagy csak az patronos bagarettát nyomja annak kiürül a szervezetéből a kátrány. Mert az a káros, meg a többi sz@r ami benne van, nem a nikotin. Pedig az okozza a függőséget.
2012. aug. 4. 11:55
 13/16 anonim ***** válasza:

ez így van, a kátrány, meg a sok melléktermék a káros, de azért a nikotin sem jó... mondjuk aki rágja a dohányt, miért rákosodik el az álkapocscsontja? meg a nyelve, a fogak.. ott nincs füst

szóval van ott más gond is

2012. aug. 4. 12:20
 14/16 csőke válasza:
hülyeséghülyeség,hátán.megkérdezhetem hogy téged miért zavar hogy mi dohányzunk..??-.- nem te halsz bele akkkor miért érdekel..annyiban igazadvan hogy nem mindenki azért szokik ra mert nagyobb fiu akar lenni..én sajnos taknyos 13éves koromban.láttam hogy minden osztalytarsam cigizett na akkkor énse maradjak ki..azért szívta minden taknyos velem eggyutt hogy nagyobbnak tünjön.utánna rájöttóünk hogy nem leszünk tőle powereebbek..edzésen is egyre rosszabb eredmény.stbstb..na akkkr rakjuk le..de van egykis baj...a hülyeségek közben rászoktunk..és azóta mindenki akivel ezt csináltuk velem eggyutt dohányzik.
2012. aug. 6. 14:05
 15/16 anonim ***** válasza:
igazad van, én nem szidom a dohányosokat, a társadalom fontos részei. az államnak kifejezetten megéri, ha sok dohányos van :D +ha még iszik is mellette, kész ajándék :D
2012. aug. 6. 14:35
 16/16 anonim ***** válasza:

7/15 vagyok. Kérdező, az emberek régen is termeltek, és azt ették, ami nekik megtermett. A másik lehetőség a cserekereskedelem volt, Jóskának volt 20 paradicsomja, Karcsinak meg 20 paprikája, és 10-10-et elcseréltek a másikra. Igaz, ez valamennyire ma is megmaradt, ha a pénzre úgy tekintünk, mint árucikkre (makroökonómia, ez neked az írásaidból kiindulva magas lenne). Aratáshoz, földműveléshez nem létszükségletű a gép, az ekét a szarvasmarha is elhúzza. A ló meg zabot, szénát, füvet eszik, ami SZINTÉN megterem a kiskertbe, és nem kell megvenni.

Írtad, hogy a WC-t nem kell megvenned... Hát, ha elromlik, igenis kell venned egy új fajanszot, amúgy meg a házad része, amiért fizetsz.

De igazad van abban, hogy a WC-t ne hasonlítsuk a cigihez, ezeket csak azért írtam, mert hülyeségeket beszélsz. Már teljesen elkanyarodtunk az eredeti témától, úgyhogy hagylak is, mihelyst elmondtam az utolsó dolgot: az "űrhalyós" helyesen űrhajós.

¡Adios!

2012. aug. 6. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!