Miért dohányoztok? Miért kezdtek bele?
Azt a pénzt amit cigire költenek el lehetne költeni bármi másra akár kirándulásra is
nem egészséges nem is menő....mégis erre költenek elég sokat....
Szerintem sokan azértckezdenek el mert azt hiszik nagypbbak lesznek meg menő cigivel a kezedben a falhoz támaszkodni....pedig sztem egyáltalán nem
Csak pénz kidobás és egészség károsító....
Aki cigizés miatt rákos lesz az (bocs) haljon is meg...nem nagyon tudom sajnálni
ez így van, a kátrány, meg a sok melléktermék a káros, de azért a nikotin sem jó... mondjuk aki rágja a dohányt, miért rákosodik el az álkapocscsontja? meg a nyelve, a fogak.. ott nincs füst
szóval van ott más gond is
7/15 vagyok. Kérdező, az emberek régen is termeltek, és azt ették, ami nekik megtermett. A másik lehetőség a cserekereskedelem volt, Jóskának volt 20 paradicsomja, Karcsinak meg 20 paprikája, és 10-10-et elcseréltek a másikra. Igaz, ez valamennyire ma is megmaradt, ha a pénzre úgy tekintünk, mint árucikkre (makroökonómia, ez neked az írásaidból kiindulva magas lenne). Aratáshoz, földműveléshez nem létszükségletű a gép, az ekét a szarvasmarha is elhúzza. A ló meg zabot, szénát, füvet eszik, ami SZINTÉN megterem a kiskertbe, és nem kell megvenni.
Írtad, hogy a WC-t nem kell megvenned... Hát, ha elromlik, igenis kell venned egy új fajanszot, amúgy meg a házad része, amiért fizetsz.
De igazad van abban, hogy a WC-t ne hasonlítsuk a cigihez, ezeket csak azért írtam, mert hülyeségeket beszélsz. Már teljesen elkanyarodtunk az eredeti témától, úgyhogy hagylak is, mihelyst elmondtam az utolsó dolgot: az "űrhalyós" helyesen űrhajós.
¡Adios!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!