Hogyan intézitek el a dohányzást, amikor a szüleitekkel vagytok hosszabb nyaraláson?
Hát szerintem sehogy. Eléggé nehéz eltitkolni, mivel a cigiszag eléggé intenzív, akármit is csinálsz, érződni fog, pláne hogy nem tűnhetsz el órákra addig, amíg kiszellőzik belőled a bűz.
Nem bírod ki cigi nélkül addig a pár napig/1-2 hétig? (OFF:ha pedig nem bírod ki, én elgondolkodnék, hogy valóban egy nikotinrúdtól akarsz-e függni életed hátra levő részében, állandóan azon parázva, hogy vajon hol és mikor lesz legközelebb lehetőséged arra, hogy rágyújts.... de bocsi, tudom nem kértél térítő szöveget)
majd a odaérsz tuti lesz vmi lehetőséged elbújni.
Majd írd meg, hogy ment
hát én most nyáron még nem voltam olyan szinten függő, úgyhogy lazán kibírtam azt a 2,5 hetet, a jövőbeni a tavaszi pár napos kirándulásokat (telelni nem szoktunk, nem szeretjük a hideget), meg azt az évi egy 1-2 hetes nyaralást szerintem ki lehet bírni, én inkább nem kockáztatok. :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!