Lányok, hölgyek mióta dohányoztok és mit élveztek benne?
én nem dohányzom rendszeresen, nem szoktam rá (1 doboz ált. 1 hónapig is kitart!)
összességében véve arra figyelek, hogy napi max. 5 szálat szívjak, annál többet ne és már az is sok, mert tudom, mennyire káros
16 éves korom óta veszek cigit néha, tartok magamnál és bulikkor vagy csak ismerősökkel sörözéskor rágyújtok
illetve stresszhelyzetkor, vizsgaidőszakban többször
élvezem benne, hogy megnyugtat, lazít
kamaszkoromban magabiztosságot adott, mert ugye idióta kis tinédzser voltam aki felnőttnek akarta érezni magát :D
Az olyan dohányosok, akik folyton azzal panaszkodnak, hogy rászokott kényszeres személyekké váltak, azok olyanok, mintha mind ugyanabból a propaganda reklámból lennének.
Én dohányzom már évek óta és nem szégyellem, szerintem sose fogom. A dohányzás önmagában egy személyes döntés, nem panaszkodni kell, hanem leszokni. Ha viszont az ember mégis a dohányzást választja, akkor ne szégyellje. Nincs mit szégyellni ebben az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!