Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lányok, hölgyek mióta dohányoz...

Lányok, hölgyek mióta dohányoztok és mit élveztek benne?

Figyelt kérdés

2015. febr. 20. 14:35
 1/6 anonim válasza:
1éve dohanyzok eloszor csak unalom uzes volt meg hogy legyen valami a kezembe de mara mar rászoktam :/
2015. febr. 20. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:

én nem dohányzom rendszeresen, nem szoktam rá (1 doboz ált. 1 hónapig is kitart!)

összességében véve arra figyelek, hogy napi max. 5 szálat szívjak, annál többet ne és már az is sok, mert tudom, mennyire káros

16 éves korom óta veszek cigit néha, tartok magamnál és bulikkor vagy csak ismerősökkel sörözéskor rágyújtok

illetve stresszhelyzetkor, vizsgaidőszakban többször

élvezem benne, hogy megnyugtat, lazít

kamaszkoromban magabiztosságot adott, mert ugye idióta kis tinédzser voltam aki felnőttnek akarta érezni magát :D

2015. febr. 20. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Kettes, ha mindig van nálad cigi (szívj bármilyen keveset is), akkor már rászoktál.
2015. febr. 20. 14:57
 4/6 anonim ***** válasza:
de van, hogy csak a táskám aljában van és nem gyújtok rá akár 1 hétig sem
2015. febr. 20. 15:38
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es hány éves vagy most?
2015. febr. 20. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az olyan dohányosok, akik folyton azzal panaszkodnak, hogy rászokott kényszeres személyekké váltak, azok olyanok, mintha mind ugyanabból a propaganda reklámból lennének.

Én dohányzom már évek óta és nem szégyellem, szerintem sose fogom. A dohányzás önmagában egy személyes döntés, nem panaszkodni kell, hanem leszokni. Ha viszont az ember mégis a dohányzást választja, akkor ne szégyellje. Nincs mit szégyellni ebben az életben.

2015. febr. 20. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!