Hogyan buktatok le a szüleitek előtt, hogy dohányoztok?
Mit szóltak hozzá?
Leteremtettek?
Abbahagytad,vagy tovább folytattad?
MINDEN TÖRTÉNET ÉRDEKEL! Írhattok hosszabb verziót is!:)
Előre is köszi a válaszokat!:)
Hogyan ? - Érezték.
Leteremtettek ? - Nem , de nem is örültek neki.
Abbahagytad, vagy tovább folytattad ? - Folytattam.
Megtalálták nálam a csomagot és bebizonyosodtak róla, hogy tényleg cigizek. Egyébként selytették már előtte is, mivel ha az egész családban rajtam kívül más nem cigizik, lehetetlen, hogy ne érezzék meg. Főleg amikor a bejárati ajtó előtt nyomom el.
"Abbahagytad,vagy tovább folytattad?" - Ez elég hülye kérdés, azért nem hagynám abba, mert anyám rájön. Nemcsak úgyvan hamár rávagy szokva, hogy leszoksz róla mert othon valamit mondanak, netán agyonvernek.
nem tudtak se sejtettek semmitsem ha sejtettek volna valamit akkor rákérdeztek volna az első árulkodó jelnél ezt ők mondták amikor megkérdeztem tőlük késöbb hogy sejtették-e
apám dohányzik anyám nem.
anyáám mint utólag kiderült aznap nemkellet bemennie dolgozni ugyhogy hazajött aztán gondolom evitte a kabátomat hogy kimossa suli idő alatt
há nem pont a zsebébe maradt egy üres doboz x)
aznap és pont aznap hagytam el a bérletemet valahol ezért gyalog mentem haza utközbe meg elszivtam egyet mee aszittem nincsotthol senki ugyhogy mire hazaértem lese tagadhattam anyám elött mee megszagolgatott x)
hogy leteremtettek-e ? háát nemörült nekem anyám.. apám meg azóta se kínált meg egyszállalse :)
Beköptek, így buktam le.
Egy kicsit.
Abbahagytam.
Megérezték a ruhámon, megkérdezték, hogy bagózok-e, leragadtam. Aztán én hülye elkezdtem telefonon keresni városi dohányboltokat, anyám neg észrevette a kereséseimet. XD
Sejtik nagyon, de még nem biztosak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!