Hogyan mondtátok el a szüleiteknek, hogy dohányoztok?
Én ugyan nem vagyok rászokva, csak alkalmi dohányos vagyok (társaságban), de nem értem miért kéne elmondani..
Amiről nem tudnak nem fáj nekik ;)
#2-es vagyok:
Akkor ezt kérdezd :D
Egyébként nálam tiltással reagáltak rá. Apám dohányzik néha a mai napig. Anyám sose dohányzott, de mindig lelki terrornak érzem, amikor rájön, hogy még mindig nem szoktam le és elmondja, hogy hazudtam neki és csalódott.. Furcsa dolog ez, lévén, közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20hoz, de a szülők már csak ilyenek. Szóval nem romlott meg a kapcsolatunk emiatt, de azért betartom, amiket írtam, hogy nem dohányzom előttük, nem rakom ki a cigidobozt az asztalra stb. Az az én magánügyem. :) Mennyi idős vagy?
még mindig a#2-es :D
Ez olyasmi dolog, mint amikor az ember menstruál...azt sem dörgölöd mindenki orra alá. Megtörténik és kész. A tampont se teszed ki az asztalra :D
"Fiam te cigizel?"
-"Anyu figyelj az van, hogy ha azt akarod, hogy hazudjak akkor nem"
Fater meg kijött az erkélyre mikor anyámmal cigiztem (18 voltam)
16 évesen: Anya, apa dohányzom
Először tiltottak, de már elfogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!