Titeket már kapta rajta hogy dohányoztok? Ha igen akkor írjátok le hogy hogy! :W Jah és hogy hány évesek vagytok, és mióta szívjátok!
Táborban,egy táncoktatóm előtt lebuktunk. Hárman voltunk,sátrak között cigiztünk,aztán feltűnt a tanár,és pont az én kezemben volt a cigi (azóta se szívtam olyan jó almás cigit xD ),mire a barátnőm kikapta a kezemből és letette a combja mellé. Az oktató csak annyit mondott hogy ne cigizzünk a sátrak között mert még felgyújtuk őket,menjünk a padokhoz. Úgyhogy megúsztuk :D
14/L/egy éve cigizek
Engem 17 éves koromban a lány wc-ben, pedig nem is dohányzom.
Igazgatóit akartak adni én meg elkezdtem olyan őszintén röhögni, mert mindenki tudja rólam, mennyire utálom a cigit, hogy a végén könyörögtem az intőért, de nem adtak.
Fiatalkorban maradandó károsodást okozhat az agyban is a cigi amúgy, nekem tökmindegy ki cigizik, meg ki nem csak ha lehet akkor legyen arra figyelemmel akit ez zavar.
Egyszer 14 éves koromban is azt hitték, hogy cigiztem, pedig csak egy ágat fogdostam.
A háziorvosom, meg nem hitt nekem, hogy nem dohányzom, megkérdezte tesómat is, hogy tényleg nem, mert sokak szerint tipikus dohányosnak nézek ki. Csak mert link vagyok, vagy nem tudom.
senkisem kérdezte h fiatalkorban milyen károsodást okozhat a cigi, felesleges beletuszkolni a válaszodba, aki cigizik ezt leszarja, vagy tudja magátólis, de nemérdekli, és nem miattad fog leszokni.
amúgymeg én közöltem anyámmal h bulikban néha elszívok egy-két cigit. aztán persze rászoktam, ahogyan azt ő megis mondta. nemis cigiztem itthon sokáig, mert nemakartam h rosszul essen anyámnak. mostanra már itthon is cigizek, az erkélyen. anyám tudja. néha beszól vmit, mikor közlöm h nincs pénzem :D aztmondja nemkéne cigizni ésakkor lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!