Honnan merítsek erőt arra, hogy leszokjak a
dohányzásról?
Figyelt kérdés
11 éve dohányzom, Allen Carr könyvével sikerült 9 hónapig abbahagynom, aztán megint ráakartam gyújtani (ennek 1,5 éve). Újra elolvastam a könyvet, de nem segített.
Most szeretném végleg letenni, de nem tudom.
2017. máj. 5. 13:53
1/8 anonim válasza:
Nem olyan nagy baj ez. Próbálkozz minél többször, és minél hosszabb ideig bírd ki. Majd ha a lelkiismereted (v. az egészségtudatod) annyira késztet, egyszerűen leteszed a csudába, kínlódás nélkül ( pasi, 40 évi cigizés után). Ez a "szeretném letenni" nagyon rossz megközelítés. Az "AKAROM, és a Leteszem" a jó. Az írásodból úgy ítélem meg, hogy te nőnemű vagy. A nők nagyon tudnak akarni!
2017. máj. 5. 14:01
2/8 anonim válasza:
Pedig azt csak magadnak kell eldönteni. Akarat kell hozzá, semmi más. De minek szívtad 9 hónap után.?
2017. máj. 5. 14:01
3/8 anonim válasza:
Csakis MAGADBOL!!!!!!
2017. máj. 5. 14:05
4/8 anonim válasza:
Én se értem, miért gyújtottál rá 9 év után.
Egyébként meg dönts, melyiket könnyebb elviselni, a kemót vagy a nikotinhiányt.
2017. máj. 5. 14:16
5/8 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok. :)
Hónappokkal később is kívántam a cigit, aztán a munkahelyen nagyon felidegesítettek és azért, már másik/nyugisabb munkahelyen vagyok.
2017. máj. 5. 14:55
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. :))
2017. máj. 5. 14:55
7/8 anonim válasza:
Csak azt kell elfogadtatni magaddal,hogy a cigi nem old meg semmit.Nem lesz tőle semmi sem jobb.Én így nem szívom 3 napja.20 évig szívtam...Ráadásul ez csak spontán jött,hogy leteszem.Fizetünk azért,hogy szívjuk a mérget.Ráadásul a dohánynak hitt dolog sem dohány.Köze nincs hozzá.
Allen Carr könyvvel szoktam le 9 hónapja 17 év dohányzás után. Mostanában nehezen bírtam cigi nélkül dohányos társaságában, ezért vettem egy elektromos cigit és hozzá nikotinmentes folyadékot. Azt szívom, ha úgy van, nem gyújtok rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!