Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Honnan merítsek erőt arra,...

Honnan merítsek erőt arra, hogy leszokjak a dohányzásról?

Figyelt kérdés

11 éve dohányzom, Allen Carr könyvével sikerült 9 hónapig abbahagynom, aztán megint ráakartam gyújtani (ennek 1,5 éve). Újra elolvastam a könyvet, de nem segített.

Most szeretném végleg letenni, de nem tudom.

2017. máj. 5. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem olyan nagy baj ez. Próbálkozz minél többször, és minél hosszabb ideig bírd ki. Majd ha a lelkiismereted (v. az egészségtudatod) annyira késztet, egyszerűen leteszed a csudába, kínlódás nélkül ( pasi, 40 évi cigizés után). Ez a "szeretném letenni" nagyon rossz megközelítés. Az "AKAROM, és a Leteszem" a jó. Az írásodból úgy ítélem meg, hogy te nőnemű vagy. A nők nagyon tudnak akarni!
2017. máj. 5. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Pedig azt csak magadnak kell eldönteni. Akarat kell hozzá, semmi más. De minek szívtad 9 hónap után.?
2017. máj. 5. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Csakis MAGADBOL!!!!!!
2017. máj. 5. 14:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Én se értem, miért gyújtottál rá 9 év után.

Egyébként meg dönts, melyiket könnyebb elviselni, a kemót vagy a nikotinhiányt.

2017. máj. 5. 14:16
 5/8 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok. :)

Hónappokkal később is kívántam a cigit, aztán a munkahelyen nagyon felidegesítettek és azért, már másik/nyugisabb munkahelyen vagyok.

2017. máj. 5. 14:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. :))
2017. máj. 5. 14:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Csak azt kell elfogadtatni magaddal,hogy a cigi nem old meg semmit.Nem lesz tőle semmi sem jobb.Én így nem szívom 3 napja.20 évig szívtam...Ráadásul ez csak spontán jött,hogy leteszem.Fizetünk azért,hogy szívjuk a mérget.Ráadásul a dohánynak hitt dolog sem dohány.Köze nincs hozzá.

[link]

2017. máj. 5. 17:20
 8/8 Fonitta válasza:
Allen Carr könyvvel szoktam le 9 hónapja 17 év dohányzás után. Mostanában nehezen bírtam cigi nélkül dohányos társaságában, ezért vettem egy elektromos cigit és hozzá nikotinmentes folyadékot. Azt szívom, ha úgy van, nem gyújtok rá.
2017. máj. 14. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!