Könnyebb leszokni a dohányzásról ha először csak csökkentem a mennyiséget és utánna hagyom abba teljesen?
18 éves fiú vagyok vagyok és sajnos rengeteget dohányzom.Töltöm a cigit,eddig napi 15-20 szálat is elszívtam fekete benzon dohányból.
Próbáltam úgy csinálni hogy akkor innentől nem szívok egy szálat se,de abba belebuktam egy 1 nap után
Egy hete úgy szívom hogy megtöltök napi 5 szálat,a dohánytöltőt dohányt és hüvelyt odaadom a barátnőmnek hogy vigye el hozzájuk,ne legyen nálam(xd) és ezt az 5 szálat beosztom pontos időpontokra mint reggel iskolába indulás előtt,egyet iskolai nagyszünetben egyet hazafele otthon meg egyet 4 körül és egyet este 8kor és ez így működni látszik.Szerintet az működhet hogy idővel egy-egy szállal csökkentem hogy a végén semennyi ne maradjon?Vagy önerőböl ez nem fog mnenI?
Apukám, papám és papám apukája is úgy szokott le, hogy az egyik napról a másikra letették. Mikor kérdeztem őket, hogy mennyi idő alatt szoktak le, csak annyit mondtak, hogy az első 2 hét hihetetlen rossz volt, de volt egy cél, amiért lették. Papámnak az ingzsebében mindig volt egy doboz cigi, ha mégis rágyújtana, de állítása szerint sosem nyúlt hozzá. Papám 2 hónap alatt, apukám már a második héten nem kívánta a cigit.
Egy másik példa, osztálytársam e-cigivel szokott le. Vett egy e-cigit 11 ezerért meg egy nikotin mentem, illetve egy 6-os erősségű nikotonos löttyöt bele, azt elszívta az e-cigit eladta és búcsút intett az egész cigis dolognak.
Fejben dől el az egész, illetve kell hozzá kitartás, akiben nincsen kitartás, hogy letegye, akkor az szívja élete végéig.
Én drukkolok neked!:)
Csakj a magam peldajat irom le,ki - ki a maga modjan probalkozik, kissebb - nagyobb sikerrel.
En nem igertem, nem fogadkoztam , sot, egyik naprol a masikra elhagytam a cigarettat.Harom megkezdett csomag cigi volt nalam , ha valaki megkinalt, nem vettem el, mert nekem is volt,de nem is gyujtottam ra.A harom csomag lassan elfogyott, ismeroseimnek elkinaltam, ujabbat nem vettem.
Soha nem ereztem szukseget hogy ragyujtsak.Es meg azt tennem hozza, azelott
ket csomag cigi nem mindig volt eleg harom napra.
Albert Misi
A hármas story tetszik, valóban így működik a leszokás, azt nem hiszem el, hogy egyik napról a másikra leraktam és utána nem is kívántam stb.
Én agresszív vagyok, fáj a fejem, szédülök, arról álmodok, hogy cigizek, nem tudok aludni stb. Szal nehéz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!