Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 1 cigitől lesz bajom?

1 cigitől lesz bajom?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, ha elszívok 1 szál cigit attól lesz bajom, és ha igen, mi ?
2010. máj. 14. 22:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Ha még sosem gyújtottál rá, akkor egyszer úgy is ki kell próbálni! egyszer élünk!

De tudnod kell hogy szédülni fogsz, és valószínűleg hányingered lesz majd tőle!Szóval totál negatív dolog lesz!!

A szüleim nekem nem tiltották, ezért nem is érdekelt túlzottan!A középsuliban néha szívtam,de csak mert mások is!Aztán egyik nap nem gyújtottam rá!Ennek 10 éve!Azóta is hidegen hagy a cigi táma!Most 4 éves a lányom, és megbeszéltük a párommal hogy ha eljön az ideje őt sem fogjuk tiltani tőle, mert akkor nem olyan érdekes!

Biztosan kipróbálja, hiszen ki nem!

2010. máj. 14. 23:23
 12/32 anonim ***** válasza:
14%
nem lesz,de én most vok 15,és talán 1 hete szívtam el az elsőt,de nem bírtam teljesen elszívni,kicsit köhögtem utána,de én szeretem a cigit,amúgy nem rossz!! alig várom h egyedül legyek itthon h megint tudjam szívni!!
2010. máj. 15. 09:27
 13/32 anonim ***** válasza:
0%
14 vagyok, és az osztályomban 4-5-en cigiznek.. Engem is kínáltak, de nem vagyok annyira felelőtlen, és hülye, hogy el is fogadjam... Nem fogok emiatt 30 évesen tüdőrákban meghalni... Emellett büdös, zsíros lesz a hajam, a bőröm, és ha álehelek a barátomra rögtön elájul szegény..
2010. máj. 15. 10:42
 14/32 anonim ***** válasza:
Egyetértek...
2010. máj. 15. 10:44
 15/32 anonim válasza:
én elszívtam egy szál cigit és nemkívánom..mondjuk az eléggé light-os volt nekem ízlett..de nem lett tőle semmi bajom csak utánna sportoltam és fájt egy kicsit a tüdőm de nem hiszem h fogok még életemben cigizni...nem akarom tönkretenni a hangom 14/L
2010. máj. 15. 13:11
 16/32 anonim ***** válasza:
nem
2010. máj. 15. 13:50
 17/32 A kérdező kommentje:
szívtam kicsit, nem köhögtem semmit és nem is volt semmi jó vagy rossz érzésem...
2010. máj. 15. 20:48
 18/32 A kérdező kommentje:
marlboro goldot.
2010. máj. 15. 20:48
 19/32 anonim ***** válasza:

Ajajajajj. Ne haragudjatok, de ki mondta azt a hülyeséget h zsíros lesz tőle a hajatok? Vagy elromlik a hangotok :O

OMG.

A bőröd, fogaid lesznek sárgák, köhögsz, krákokgsz s

2010. máj. 16. 14:27
 20/32 anonim ***** válasza:
Én mondtam, és nem hülyeség, mert egy csomó ismim járt így...
2010. máj. 17. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!