Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy füves cigitől lehet...

Egy füves cigitől lehet valami bajom?

Figyelt kérdés

Csak úgy hawerokkal kiprobálnám hogy milyen, és arra lennék kiváncsi hogy lesz-e vmi rosz mellékhatása vagy függő leszek-e tőle(amugy nem dohányzom csak vizipipázni szoktam ezért is érdekel hogy így nem lesz-e vmi bajom tőle)

Csak olyan válaszoljanak akik probálták már ...

2011. máj. 13. 21:06
1 2
 1/13 Phoney ***** válasza:
100%

Szigorúan a kérdésre válaszolva: 1 db füves cigitől nem lesz semmi bajod.

Függő akkor leszel, ha nagyon megtetszik az érzés, és úgy DÖNTESZ, hogy tovább csinálod, de mivel ez lelki függőség, minden egyes szál új döntés.

2011. máj. 13. 21:08
 2/13 anonim válasza:
36%
én előszőr nagyon rosszúl lettem.. és pár ismerősőm volt már igy!! ne probáld ki , ez a vesztő út kezdete
2011. máj. 13. 21:09
 3/13 Phoney ***** válasza:
100%
Jabocsánat, igen, próbáltam. Először vicces volt, meg másodszor is vicces volt, de utána nem kínáltak és nem is kerestem.
2011. máj. 13. 21:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Amugy nekem annyit nem ér meg hogy 1000-2000 FTtot fizessek érte csak úgy egyszer kipróbálnám :D
2011. máj. 13. 21:11
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

Egytől (főleg, ha csak néhányat beleszívsz és nem te szívod el az egész spanglit) biztos nem lesz semmi bajod és függő sem leszel tőle.

Én rendszeresen füvezem (ez azt takarja, hogy kb. hetente 1-2-szer), mégsem vagyok függő, nem okozna semmi problémát, vagy nem lennék kétségbeesve, ha nem szívhatnék soha többet.

Egyszerűen néha jólesik, ellazít, ennyi.

Életemben kétszer voltam rosszul fűtől, egyszer túl nagy mennyiséget szívtam el, ráadásul elégerős fajtából, másodszorra pedig (tudtom nélkül) más is volt benne, nem csak fű.

Mind kétszer kihánytam, utána semmi bajom nem volt.

Szóval biztos vagyok benne, hogy semmi, de semmi bajod nem lesz tőle, ha kipróbálod, nyugodtan.

Nagyon durva mennyiség, vagy erős fű kell ahhoz, hogy rosszul lehess.

L/24

2011. máj. 13. 21:55
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
legjobb esetben visítasz pár órán át :D legrosszabban : behánysz és/ vagy bealszol. rá lehet szokni , de enyhébb függőséget okoz mint az alkohol. 1 pakk zozi átlagára 2500, de van aki 3000 ért adja , van aki 2000 ért. szóval 2500 ft-ból ki lehet hozni 3 cigit vagy akár 4et is. ezt úgy értem , hogy 4 en szívnak el egy cigit és attól is beállnak. szóval alkalmanként neked csak 200-350 ft-odba kerül, ha igazságosan dobjátok össze a pénzt. ja és az aranyszabály: Mindig az gyújtja, aki megtekerte. jó szórakozást! :D egy élmény lesz :D
2011. máj. 14. 11:20
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
Konkrétan a fűtől nem igazán lehet bajod, de pl ha be vagy állva és kisétálsz egy kamion elé attól lehet.
2011. máj. 14. 11:27
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
ne igyál, ha füvezel!
2011. máj. 14. 14:27
 9/13 anonim válasza:
egy száltól nem lesz semmi bajod, de tartsd észben, hogy a hatása olyan luxus amit nem igazán engedhetsz meg magadnak ;) nekem az első szál után nem volt semmi extra olyan volt mint mikor az ember sokat pipázik egy huzamban, megszédültem kicsit kellemesen, de semmiféle változást nem okozott. nem akkora buli szerintem... persze egyén függő :D
2011. máj. 14. 22:10
 10/13 anonim ***** válasza:
23%
Neked már van bajod. A dupla w, ettől már csak nagyobb divat bzi hülye lehetsz, bocs. egyébként meg nem lesz bajod tőle.
2011. máj. 15. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!