Egy füves cigitől lehet valami bajom?
Csak úgy hawerokkal kiprobálnám hogy milyen, és arra lennék kiváncsi hogy lesz-e vmi rosz mellékhatása vagy függő leszek-e tőle(amugy nem dohányzom csak vizipipázni szoktam ezért is érdekel hogy így nem lesz-e vmi bajom tőle)
Csak olyan válaszoljanak akik probálták már ...
Szigorúan a kérdésre válaszolva: 1 db füves cigitől nem lesz semmi bajod.
Függő akkor leszel, ha nagyon megtetszik az érzés, és úgy DÖNTESZ, hogy tovább csinálod, de mivel ez lelki függőség, minden egyes szál új döntés.
Egytől (főleg, ha csak néhányat beleszívsz és nem te szívod el az egész spanglit) biztos nem lesz semmi bajod és függő sem leszel tőle.
Én rendszeresen füvezem (ez azt takarja, hogy kb. hetente 1-2-szer), mégsem vagyok függő, nem okozna semmi problémát, vagy nem lennék kétségbeesve, ha nem szívhatnék soha többet.
Egyszerűen néha jólesik, ellazít, ennyi.
Életemben kétszer voltam rosszul fűtől, egyszer túl nagy mennyiséget szívtam el, ráadásul elégerős fajtából, másodszorra pedig (tudtom nélkül) más is volt benne, nem csak fű.
Mind kétszer kihánytam, utána semmi bajom nem volt.
Szóval biztos vagyok benne, hogy semmi, de semmi bajod nem lesz tőle, ha kipróbálod, nyugodtan.
Nagyon durva mennyiség, vagy erős fű kell ahhoz, hogy rosszul lehess.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!