Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy füves cigitől lehet...

Egy füves cigitől lehet valami bajom?

Figyelt kérdés

Csak úgy hawerokkal kiprobálnám hogy milyen, és arra lennék kiváncsi hogy lesz-e vmi rosz mellékhatása vagy függő leszek-e tőle(amugy nem dohányzom csak vizipipázni szoktam ezért is érdekel hogy így nem lesz-e vmi bajom tőle)

Csak olyan válaszoljanak akik probálták már ...

2011. máj. 13. 21:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet bajod.

Ha hajlamod van rá, mert mondjuk a családban előfordult, akkor előhozhatja a lappangó skizofréniát. Ezt leszámítva, ha nem szívsz túl sokat, az esetleges paranoián kívül nem okoz semmi negatívat EGYSZERI használat esetén. Rendszeres fogyasztóknál már eléggé befolyásolja a személyiséget. Függő nem leszel, hacsak te nem döntesz úgy. Egy cigitől nem szoksz rá, meg kettőtől sem. Csak ha te úgy döntesz, hogy mostantól ennyi meg ennyi időközönként tépsz. Napi rendszerességű füvezést viszont nem ajánlom, mert arról van akinek nehéz leállni.

Rossz mellékhatások: mivel nem dohányzol, ezért valószínű köhögni fogsz, esetleg enyhe hányingert is okozhat emiatt. Kiszárad a szád és a szemed, ez utóbbi vérágas lesz. Ha túlszívod magad, vagy alkoholra csinálod, akkor behánysz és elaludsz. Ha jó a fű, lelkiekben azért készítsd fel magad az esetleges hallucinációkra, időtorzulásokra. Paranoid gondolatok előfordulhatnak, esetleg minden között összefüggést látsz, olyanokat is, amiknek semmi értelmük, de akkor azt hiszed, hogy az egyértelmű. Most csaka zért összegeztem ennyire a rossz dolgokat, mert arra voltál kíváncsi, ezektől függetlenül én a marihuánát egy nagyon jó kikapcsolódásnak tartom, csak tisztában kell lenni mindennek az árnyoldalával is.

Nem kerül amúgy 1-2000Ft-ba. Ha jó a fű, abból 0,05-0,1g elég egy embernek, az meg 2-300Ft-os tétel.

2011. máj. 21. 15:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat
2011. máj. 25. 20:20
 13/13 anonim ***** válasza:
énis igyvoltam.. haver mondha hogy hoz.. betekertük elszivtunk 1 szál füvescigit... jóvolt:) elhatároztam hogy füvezni fogok.. de azota lehuztak meg összevertek nem éri meg
2011. jún. 8. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!