Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi bajom lehet a cigitől?

Mi bajom lehet a cigitől?

Figyelt kérdés
13 vagyok.Sajnos cigizek nem vagyok büszke rá. Csak olyan társaságba kerültem...Életemben kb 3 doboz cigit szivtam el. Mi bajom lehet majdtőle? Az is lehet,hogy nem fogok megnőni? 170 centi vagyok a szüleim kb 173-ak.
2009. márc. 1. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Talán hamarabb fogsz meghalni,rákod lesz,nem lehet majd gyereked,sárgák a fogaid,nem nősz nagyra, most gyorsan ennyi.
2009. márc. 1. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
tüdőrák, büdös leszel, a fogaid tönkremennek, gyengébb lesz a szervezeted.... én is 13 éves korom óta dohányzom és mostanra vannak bajaim a fogaimmal
2009. márc. 1. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Hát ha mostanság leteszed, akkor még nem állasz meg a növésben, de csökkenni fog a mérétke. Egyidő után részben ki fog tisztulni belőled.
2009. márc. 1. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ne a társaságra fogd. Ha érdekel az egészséged, akkor kit érdekel mit csinálnak/mondanak a többiek? Nekem nem kellenének ilyen barátok, akik csak a rosszba visznek.

13 évesen elnézik a szüleid, hogy dohányzol?

Az, hogy nem nősz meg, a legkisebb bajod lesz, ha dohányos maradsz. Sárga lesz a körmöd, a szemeid, összeaszalódik a bőröd, gégerák, tüdőrák, folyton köhögni fogsz, recsegős lesz a hangod... Ritka förtelmes látvány egy dohányos ember. Persze ezek nem rögtön jönnek ki, talán csak több tíz év múlva, én nem várnám meg a helyedben csak a haverok miatt.

2009. márc. 1. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha lány vagy, akkor pedig nagyobb az esélyed egy beteg gyerekre.
2009. márc. 1. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A haverjaid már rég messze járnak, mikor te még mindig havi 1000-eket költesz cigire. Fentebb leírták a várható nyavalyákat, ehhez ha lány vagy, hozzájön a nyitott gerinccel születő gyerek kockázata, meg még pár hasonló finomság, ha fiú, akkor potenciacsökkenés. Épp most kezded a nemi érést, így pont jókor kezdtél cigizni.

Sok munkahelyen ezenkívül nem kedvelik a dohányos munkatársakat, mivel büdösek, és gyakrabban kell nekik a szünet, stb. Szokj le amíg nem késő, és kerüld a passzív dohányzást is.

2009. márc. 1. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Hagy talaljam ki: Vegyuk ugy, hogy a tarsasagodban vannak 5-en. Az 5 bol 1 elkezdett cigizni es ti kovettetek a peldajat es most azt hiszitek, hogy nembirtok leszokni mert mar tulsagosan ra vagytok szokva. Na most legyel te az az 1, aki leszokik, es majd a tobbi 4 elobb-utobb kovet...

-Neo

2009. máj. 6. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!