Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem kívánom a cigit?

Miért nem kívánom a cigit?

Figyelt kérdés
KB 7 éve cigizek de mostanában már kezdek undorodni tőle. Napi több mint 1 dobozzal elszívok de valahogy már nem esik jól de ha nem gyújtok rá az se jó.. Ez mért lehet ?

2017. márc. 6. 19:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Örülj neki ez jó löket lehet arra hogy letedd.
2017. márc. 6. 19:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez jó, nem?

Ha nem kívánod, miért erőlteted mégis?

Szívj gyengébbet és ritkábban.

Esetleg szokj rá a rágóra, vagy zöldségrágcsálásra, hátha csak az orális pótcselekvés hiányzik a legtöbbször. Az is lehet, hogy még ezen kívül más késztetéseidet is cigizéssel elégíted ki, pl. azt, hogy szomjas vagy. Előbb mindig gondold végig, nem szomjas vagy-e inkább, nem éhes vagy-e inkább, nem megpuszilnál-e valakit, nem rágni akarnál-e inkább, nem mondani akarnál-e valamit inkább.

2017. márc. 6. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:

próbálj átállni snufftabakra, az kielégíti a nikotinfüggőséged, és átsegít az átmeneti időn amíg elszoksz a füstöléstől, és könnyebb majd vele leállni mint magáról a cigiről.

[link]

nekem bevált.

2017. márc. 6. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Én így szoktam le. Megcsömörlöttem, nem kellett többet. Már két éve nem cigiztem és nagyon jól érzem magam. ragadd meg az esélyt, így az utolsó élményed a cigiről rossz és kisebb eséllyel fogod kívánni a jövőben.
2017. márc. 6. 19:52
 5/10 szamo77db ***** válasza:
Én 2 vagy 3 cigire gyújtottam rá, de egyik sem ízlett. Így aztán egész életemben többé nem szívtam. Örülj neki, hogy ilyen érzésed van és szabadulj meg a cigitől egy életre!
2017. márc. 6. 20:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Itt az idő letenni! Használd ki az alkalmat!
2017. márc. 6. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Szervezetednek elege lett belőle.
2017. márc. 7. 07:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez egy remek nap arra, hogy abbahagyd. Csak jól járhatsz vele.
2017. márc. 7. 20:34
 9/10 anonim válasza:
Ez nagyon jó jel ! Most vagy azon a pont , hogy már sok. Tedd le !
2017. márc. 8. 12:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert teleteszik minden szarral, amitől már nincs igazi dohány íze. Nekem ezért sikerült leszoknom, fura íze lett
2017. márc. 8. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!