Mitől van ez? 8 éve dohanyzom. Mostanaban ugyanazt a dohányt szivom jó ideje (toltom a cigit) es kb 3 napja eszrevettem hogy egyszeruen nem birom elszivni csak max félig, utana nem kivanom. Tobbszor probaltam leszokni de nem sikerult.
Ez a "szervezetednek most lett elege belőle/szervezeted ellenkezik"-mizéria már tényleg kezd felhúzni. Azt sem tudjátok, mit beszéltek-tisztelet a kivételnek. AZ emberi test nem úgy működik, hogy amit kibírt, egyszercsak hipp-hopp nem bírja, kész, bedobja a törülközőt. Van ezalól rengeteg kivétel, na a cigaretta pont nem ezek közé tartozik. :D
Az oka sokféle lehet.
Érdemes lehet átgondolni, történt-e mostanában valami, vagy régebbi dolog, amire ezidőtájt eszméltél rá. Legyen az akármilyen apróságnak tűnő valami, amit nem bírsz megemészteni.
Másik irányból a szervezetedben is bekövetkezhetett valamilyen változás, ami miatt rosszabbul bírod a terhelést, ezért egy kivizsgáláson érdemes lehet részt venned.
A korodat nem ismerem, az is előfordulhat, hogy nincsen semmi probléma, egyszerűen idősödsz, ezért nem bírod már úgy.
Minden jót kívánok! :)
23 eves vagyok. Koszonom szepen valaszod, ugy dontottem hogy inkabb nm szivom tovabb!
En is minden jot kivanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!