Miért van az hogy sokszor nagyon kívánom a cigit, de mikor szívom mégis rosszul vagyok tőle, nem esik olyan jól?
Figyelt kérdés
2-3 hete kezdtem el dohányozni. Az elején nagyon rosszul voltam tőle, szédültem és köhögtem is. Már nem vagyok olyan rosszul tőle, nem köhögök, és sokszor kívánok rágyújtani, mégis mindig miután elszívtam a cigi felét rosszul érzem magam, kicsit szédülök és mindig úgy érzem, hogy le kell ülnöm, annyira rosszul esik sokszor. Ez miért van?2016. júl. 29. 00:53
3/6 anonim válasza:
Mert a nikptin függőség már kezd kialakulni, de a másik alsó hangon 250 toxikus mérgező anyag és vegyület ami van a kátrányban, na azok ellen még tiltakozik a szervezeted...
4/6 anonim válasza:
Kicsit szédülsz? Az bizony a szén-monoxidtól van. Tudod, amit a TV-ben is hallasz télen, hogy a rossz kémény miatt szén-monoxid-mérgezésben halnak bele az emberek.
5/6 anonim válasza:
Ne szokj rá... Most hagyd abba amég lehet.. Utána megfogsz vele küzdeni... Nem érdemes elkezdeni... Nekem is mondták anno de nem hallgattam senkire.. Remélem neked több eszed van.. Hagyd abba.
6/6 anonim válasza:
Nem a szervezeted kívánja a cigit, hanem az agyad :) csak gondolj másra és nem fogsz cigizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!