Mit csináljak, ha nagyon kívánom a cigit?
4 éve cigizek, már napi 2 doboznál tartottam, annyira rászoktam.Tegnap elhatároztam hogy leszokok erről a sz*rról. De nagyon kívánom, 1 szálat szívtam el ma, mert nagyon kellett:/
Mennyi ideig fog még nagyon ennyire hiányozni?
Az normális, hogy nagyon köhögök, és jön is fel valami?
Üdv
17/F
Az első egy hónap elég nehéz, de az első két hét a legkegyetlenebb. Valamit találj ki, ami leköti a figyelmed, próbálj meg ne azon pörögni, hogy mennyire kell.
De az első hónap után is lesznek hullámvölgyek. Legalábbis nálam voltak. Én már 5. hónapja nem gyújtottam rá és azt hittem, hogy már túl vagyok a nehezén, de 2 hete volt egy kis elgyengülésem, amikor nagyon el akartam menni venni cigit és egyszer majdnem el is fogadtam a kínált szálat, már a kezemben volt mikor végül visszaadtam a tulajdonosának. Most megint jól vagyok. Nem is gondolok rá.
Az első napokban/hetekben egyébként normális a köhögés és a velejáró váladék. Fokozatosan fog tisztulni a szervezeted.
Ne add fel, kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!