Hogyan lehetséges, hogy nem kívánom a cigit?
Én se szoktam rá a cigire, pedig régebben elég sokat szívtam (főleg a társaság, illetve a feszültségoldás miatt). Később már csak akkor, ha inni mentünk a barátaimmal, józanon szinte már soha, max egy-két slukkot. De onnantól a cigi nekem már csak az alkoholhoz társult, ennek is már jó ideje. Mostanában már akkor se cigizek, ha iszom, egyszerűen nem kell. Néha megkívánom, van is egy fél dobozzal a szekrényemben, de olyankor csak megszagolok egy szálat, és az bőven elég. Furán hangozhat, de eddig ez bevált, és így legalább a tüdőmet se roncsolom. :)
Egyébként nem vagyok alkoholista se, ha az előzőekből ez jött volna le :D Nagyobb időintervallumot fogott át a "történetem".
Ha nem érzed, hogy hiányozna a cigi, akkor ne szívj, mert ki tudja, meddig bírod ki nélküle. Jobb most megállni, mint később szenvedni a leszokással. Ne kísértsd a sorsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!