Elvonási tünetek megszünése?
Szioka. En most tartok a 9. napomnal. Kulonosebben nincsen elvonasi tunetem, csak annyi hogy napjaban jo sokszor jon ram, hogy elkene szivni egy cigit, oohhh de ragyujtanek...
Ilyenkor melylevegot veszek, iszom egy pohar vizet es elmulik. El kell hatarozni, hogy tobbet nem cigizel es ebbol nem engedsz. Kozben ugyis rajossz, hogy ugyan olyanok a napjaid mint cigivel, semmiben nem masabb kiveve hogy nem cigizel :D
Szia , én tavaly szeptemberben tettem le. Még most is elő - elő jön , hogy de jó lenne rágyujtani. A leszokás nekem könnyen ment , az első 3-4 nap a rossz - utána már észre sem veszed és elmúlt a nap cigi nélkül.
Aki dohányos volt , mindig az is marad....csak lesznek dohányzás mentes időszakok , 1 nap , hét , hónap , év , évtized. Kinek mennyi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!