Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elvonási tünetek megszünése?

Bresser kérdése:

Elvonási tünetek megszünése?

Figyelt kérdés
6 éve dohányzom és most egyszercsak abba akarom hagyni, már ha kibírom, egyik napról a másikra nem fogok rágyújtani, mennyi idő lesz még elmúlnak az elvonási tünetek, mennyi idő lesz még kibírom hogy ne gyújtsak rá?

2017. jan. 17. 19:48
 1/6 anonim válasza:
Az első két-három év a legrosszabb, de nekem így tíz év után is rámjön néha, hogy rá kellene pippantani.
2017. jan. 18. 05:22
 2/6 A kérdező kommentje:
3 napja elkeztem abbahagyni. Csak gondoltam így íromki a kérdést. Mi az hogy még 10 év után is rád jön ? Sose múlik el?
2017. jan. 18. 06:03
 3/6 anonim válasza:
Csak vicceltem. Két három nap nehéz, vagy max egy két hét. Utána mintha sosem cigiztél volna.
2017. jan. 18. 06:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Nemsokára jobb lesz.
2017. jan. 18. 07:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szioka. En most tartok a 9. napomnal. Kulonosebben nincsen elvonasi tunetem, csak annyi hogy napjaban jo sokszor jon ram, hogy elkene szivni egy cigit, oohhh de ragyujtanek...

Ilyenkor melylevegot veszek, iszom egy pohar vizet es elmulik. El kell hatarozni, hogy tobbet nem cigizel es ebbol nem engedsz. Kozben ugyis rajossz, hogy ugyan olyanok a napjaid mint cigivel, semmiben nem masabb kiveve hogy nem cigizel :D

2017. jan. 19. 09:23
 6/6 anonim válasza:
88%

Szia , én tavaly szeptemberben tettem le. Még most is elő - elő jön , hogy de jó lenne rágyujtani. A leszokás nekem könnyen ment , az első 3-4 nap a rossz - utána már észre sem veszed és elmúlt a nap cigi nélkül.

Aki dohányos volt , mindig az is marad....csak lesznek dohányzás mentes időszakok , 1 nap , hét , hónap , év , évtized. Kinek mennyi :-)

2017. jan. 19. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!