Lehet a dohányzás leszokásának elvonási tünete a szédülés?
Figyelt kérdés
50 év dohányzás / napi 40-50 szál / után le akarok szokni a dohányzásról. Ma van a hatodik nap hogy nem gyújtottam rá. Igazából nincs sóvárgás a cigi után. Elvonási tünetként tompa fejfájást tapasztaltam. Viszont az első naptól kezdve aluszékony vagyok és szédülök. Ma éjszaka álmomban arra ébredtem hogy nagyon szédülök.A konyhába csak úgy tudtam kimenni hogy a falba kapaszkodtam. Mással is előfordult már?Ott hányás volt. A nejem ekkor tette fel a tapaszt. Ez az elvonásnak velejáró tünete? Mennyi ideig tarthat? Van ellene valami szer vagy módszer?2016. ápr. 30. 11:39
2/2 anonim 

válasza:

helyesen teszed! Igyál sokat, segített nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!