Miért szédülök a cigitől?
Szeptember végén szívtam az elsőt, de azt is csak így kóstoltam, tehát alig szívtam bele, utána októberben folytattam, és mostanában egy héten 3 szálat szoktam, de már egytől általában készen vagyok, elkezdek szédülni.
Egyébként régebben asztmás voltam, most már kinövőfélben vagyok, csak futasnál szokott lenni panaszom (szédülés, meg érzem, hogy kicsit beszűkülnek a hörgőim, de nem fulladok).
Asztmaskent a leheto legnagyobb hulyeseget csinalod.
Mondjuk ezt sose fogom megerteni: ha valamitol sz**ul vagy, minek csinalod?
# 2!
Ne beszéld már rá a gyakoribb cigizésre!
Kérdező! Még nem késő, még nem vagy függő, úgyhogy saját érdekedben még most hagyd abba! Egész életedet tönkre fogja tenni a cigi! Én is így kezdtem 25 éve, úgyhogy tudom miről beszélek. Amúgy a szédülés természetes. Ez egy hatalmas sokk a szervezetnek, hogy levegő helyett mérgekkel telik meg a tüdő, és lényegesen kevesebb oxigénhez jut a szervezet. Persze ezt egy idő után megszoknád, de az jelentő életminőség- és fizikai állóképesség romlással jár, és egy csomó betegség kockázatát többszörösére növeled. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy egy vagyonba kerül a rendszeres dohányzás.
Tehát még most tedd le egy életre!
#4 hagyd hogy szokja, a cigire nagy az adó, jön a pénz az államkasszába, fejlődik az egészségügy, stb.
Ez is olyan mintha azt mondanád szokjunk le a tankolásról mert nem szereted a kipufogógázt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!