Miért szédülök a cigitől?
Szeptember végén szívtam az elsőt, de azt is csak így kóstoltam, tehát alig szívtam bele, utána októberben folytattam, és mostanában egy héten 3 szálat szoktam, de már egytől általában készen vagyok, elkezdek szédülni.
Egyébként régebben asztmás voltam, most már kinövőfélben vagyok, csak futasnál szokott lenni panaszom (szédülés, meg érzem, hogy kicsit beszűkülnek a hörgőim, de nem fulladok).
Próbálgasd gyakrabban, nekem is 6 hónapra jött csak meg a visszafordithatatlan vágy a nikotin után, ez kb 30 éve volt. Azota napi 3 csomagra tornáztam fel magam, vezetés közben egyiket a másik után gyújtom, a fogaim mind kirothadtak, a feleségem otthagyott, folyamatosan krákogok köpködök.
Na hajrá!
Miért próbálgatod ha nem jön be? Asztmás vagy, az sosem múlik el, maximum mérséklődik akár évtizedekre is.
Amúgy azért szédülsz te nagyon egyszerű, mert CO2-őt szívsz oxigén helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!