Miért szédülök ha cigizek?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el cigizni, de minden egyes alkalommal elkezdek szédülni és előfordul, hogy úgy érzem le kell ülnöm valahová, nehogy ossze essek. Emellett a szédülés mellett kellemes bódultságot és ellazultságot érzek.2015. dec. 1. 00:59
1/7 A kérdező kommentje:
Normális ez?
2015. dec. 1. 01:01
2/7 anonim válasza:
Nem normális. Hagyd abba a cigizèst. Ne erőltesd ha nem bírja a szervezeted.
3/7 anonim válasza:
A szédülés azért van, mert még nem vagy hozzászokva a cigihez, és valószínű túl erőset szívsz. Pont ezért, mivel még nem vagy hozzászokva, nincs rá szükséged, az lenne jó, ha még most leraknád, vagy csak nagyon néha egy-két szálat szívnál el. Vagy szívj gyengébbet. Viszont ha egyszer rászoksz, nagyon nehéz lerakni. És ha esetleg egy tizenéves gyerek vagy, aki úgy próbál "menő" lenni, hogy dohanyzik, szív, es iszik, akkor fel kell világosítsalak, hogy szánalmas vagy.
4/7 A kérdező kommentje:
20eves vagyok. :)
2015. dec. 1. 07:47
6/7 anonim válasza:
Idővel nem fogsz tőle szédülni. Szerintem kék cigikkel érdemes kezdeni. Én szoktam középerőseket, de pl. piros Symphoniát, piros Marlborot, meg barna Szofit is, ezek elég kemények. Nem szoktam minden nap cigizni, és egy nap 3-nál sosem több, de nem szoktam szédülni, csak ha pl. 5-6 másodpercig lent tartom a füstöt.
7/7 anonim válasza:
Csak akkor lehetséges ez ha leveszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!