18 éves vagyok de meg nem tudják h cigizek?
Szerintetek el kéne mondanom?
Ki mit tenne a hejemben¿???????????¿????????¿???????
Kinek kellene elmondanod? A szüleidnek? Mert ha nekik, én elmondanám, elég idős vagy már a cigihez; persze azt ne várd el, hogy tisztán ők csengessék ki azt a rengeteg pénzt, amibe pár doboz cigi kerül. Legalábbis ha az én gyerekem (már ha lenne gyerekem) lenne ilyen helyzetben, biztos megmondanám neki, hogy akkor szokjon rá, ha lesz miből megvennie. Inkább járjon koncertekre, az sokkal olcsóbban kijön, nem is vesz jegyet minden nap, és nem annyira káros az egészségére, mint a cigi.
Visszatérve: mondd el nekik, úgysem tudnak egy ekkora gyerekkel mit kezdeni. Te akartál cigizni, szerintem mondhatnak neked bármit, azt fogsz csinálni, amit jónak látsz.
(és: helyemben <-- így kell írni)
Köszönöm a vàlaszokat!
Igen a hejes irasom.. Ht eleg..
Am toltebi szoktam mert ugy olcsbban kijön csak neha veszek dobozos cigit :) mahd meglatom mi lessz leszokni nem akarok de nem is menne szerintem ! :/
Koszönöm a vàlaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!