Ti hogy küzdöttétek le az elvonási tüneteket, és mennyire erős volt? (cigi)
Pár napig tic-tac-ot ettem cigi helyett, meg ilyen 2-3 liter vizeket ittam, megfájdult a hasam, és akkor bevettem nospát. Sokat pakolásztam is, mivel ideges voltam, és így a gép elé se volt türelmem leülni. Beállítottam háttérképnek egy cigicsikkes makro képet, amiben rúzsfoltos cigik is voltak, szal kicsit gusztustlan kép volt, ez volt a motivációm.
Aztán ahogy teltek a napok, elmúlt a hiány és teljesen lenyugodtam. Az első 3 nap volt a kritikus végülis, de ha addig kibírtam, akkor a többi napot már röhögve.
2 hét után már nem is gondoltam rá.
De már 2 éve nem dohányzok. A párom cigizett mellettem egy ideig, aztán átszokott az e-cigire, ő nem akar leszokni, pedig engem eléggé zavar az e-cigi szaga és kiabálok is vele emiatt, hogy cigizzen a konyhába, vagy legalább nyissa ki az ablakot, mert büdös.
Ha jól értem 3 nap után enyhűlnek az elvonási tünetek.
Az alvással felkeléssel hogy voltatok?
Hát, nekem nem 3 nap, hanem kb 3 hónap volt olyan, hogy kb kapartam a falat idegességemben.
Így is túlsúlyos vagyok, szóval evéssel nem vezethettem le a hiányérzetem. Helyette lementem "futni", de amikor elfáradtam még idegesebb lettem, mert akkor még jobban esett volna a cigi, lepihenve.
Amúgy az e-cigi gőze zavar valakit? :D
Ilyenről még nem hallottam, de vicces. Sztem tökjó illata van. Koli társam e-cigizik, de én szinte élvezem, hogy ha hazamegyek akkor nem rántott hús szag van, hanem epres, vagy dinnés, vagy mittom milyen.
Meg elkisértem egyszer e-cigi boltba, na az durva. De még az is tök jó illatos. Viszont ott olyan füst van, hogy vágni lehet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!